Viladrau marca el camí de 2021 



Viladrau marca el camino. 

El pasado 2 de enero hizo 105 años que pasó por Viladrau la I Volta a Catalunya (1916) y 5 son los años desde que se inauguró la exposición –que sigue abierta en Espai Montseny– dedicada al centenario de la vinculación de Viladrau con el mundo del motor.

Bajo la batuta de Ricard Argenter, miembro del consistorio, Antonio Zanini-Josep Autet, Carles Miró-Ivan Matavacas y Carlos Beltrán acudieron con sus coches el día 2 a Viladrau para festejar la efemérides y mantener la llama encendida, dada la imposibilidad de organizar la convocatoria popular anual que se celebra desde 2016. ¡Bravo a todos!
(Foto: Josep Maria Montaner)

Viladrau marca el camí

El passat 2 de gener va fer 105 anys que va passar per Viladrau la I Volta a Catalunya (1916) i 5 són els anys des que es va inaugurar l'exposició –que segueix oberta a l’Espai Montseny– dedicada al centenari de la vinculació de Viladrau amb el món del motor.

Sota la batuta de Ricard Argenter, membre del consistori viladrauenc, Antonio Zanini-Josep Autet, Carles Miró-Ivan Matavacas i Carlos Beltrán van acudir amb els seus cotxes el dia 2 a Viladrau per a festejar la efemèrides i mantenir la flama encesa, donada la impossibilitat d'organitzar la convocatòria popular anual que se celebra des de 2016. Bravo a tots!
(Foto: Josep Maria Montaner)

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es