Obituari: Pep Rovelló Martí, un adéu inesperat 



Aquest passat dilluns de Pasqua va arrencar amb una punyent i inesperada noticia: la mort als 56 anys de Josep Anton Rovelló Martí. En Pep va morir mentre dormia a casa seva, a Lloret de Mar. Aquell mateix dia tenia previst fer una excursió en bicicleta amb els seus amics però el destí va decidir una altra cosa. Pep Rovelló havia sigut un pilot habitual en els ral·lis catalans de la segona meitat dels 80 i la primera dels 90, normalment seguia la Copa Renault Catalunya, de la que en va ser sotscampió l'any 1991, i també va participar en curses del Criterium Auto Hebdo amb els seus Renault 5 GT Turbo, en especial una afinada versió de grup A preparada per Ratier. Amb aquest cotxe va aconseguir bons resultats i algun podi, així com la victòria en el Rally Ripollés de 1988.

Un dels primers copilots de Pep Rovelló va ser Marc Martí, labor que li va servir en el seu fulgurant ascens al professionalisme. En els darrers anys en actiu Rovelló solia estar acompanyat de Jesús Barceló i Xavier Busquet. Rovelló era de Molins de Rei i en casar-se va viure molts anys a Camprodon, on hi va regentar negocis immobiliaris i d'assegurances i va arribar a ser regidor de l'Ajuntament, però des de feia uns anys residia a Lloret de Mar. A JAS Info Service sentim especialment aquesta mort perquè coneixíem en Pep des dels temps de la Copa Renault i perquè la seva filla, Guiomar Rovelló Pujol, una excel·lent professional de la comunicació, va iniciar el seu camí en el nostre despatx. El nostre més sentit condol a la Guiomar i al seu germà Adrià, així com a la resta de la família.

----------------------------------------------------------------

Obituario: Pep Rovelló, un adiós inesperado

Este pasado lunes de Pascua arrancó con una desgarradora e inesperada noticia: la muerte a los 56 años de Josep Anton Rovelló Martí. Pep murió mientras dormía en su casa de Lloret de Mar. Ese mismo día tenía previsto realizar una excursión en bicicleta con sus amigos pero el destino decidió otra cosa. Pep Rovelló había sido un piloto habitual en los rallyes catalanes de la segunda mitad de los 80 y la primera de los 90, normalmente seguía la Copa Renault Catalunya, de la que acabó subcampeón en 1991, y también participó en pruebas del Criterium Auto Hebdo con sus Renault 5 GT Turbo, en especial una afinada versión de grupo A preparada por Ratier. Con este coche logró buenos resultados y algún podio, así como la victoria en el Rally Ripollés de 1988.

Uno de los primeros copilotos de Pep Rovelló fue Marc Martí, labor que le sirvió en su fulgurante ascenso al profesionalismo. En los últimos años en activo Rovelló solía estar acompañado por Jesús Barceló y Xavier Busquet. Rovelló era de Molins de Rei y al casarse pasó a residir en Camprodon, donde regentó negocios inmobiliarios y del sector del seguro y llegó a ser regidor del Ayuntamiento, pero desde hacía unos años vivía en Lloret de Mar. En JAS Info Service sentimos especialmente esta muerte porque conocíamos a Pep desde los tiempos de la Copa Renault y porque su hija, Guiomar Rovelló Pujol, una excelente profesional de la comunicación, inició su andadura en nuestro despacho. Nuestro más sentido pésame a Guiomar y a su hermano Adrià, así como al resto de la familia.

JAS Info Service
19 de abril de 2022

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es