16 y 17 de septiembre de 2022, con epicentro en Andorra la Vella

 

Publicado el reglamento del 51 Andorra Rally Fullslip 



• La velocidad para Clásicos y Legend marca el presente y el futuro del Andorra Rally Fullslip
• La inscripción se abre el 9 de agosto en www.ralliandorra.com y habrá disponibles 80 plazas



ACA Esportiva, la división deportiva del Automòbil Club d’Andorra, publica hoy el reglamento del 51 Andorra Rally Fullslip, nueva denominación del hasta ahora conocido como Ral·li d’Andorra, que vuelve en exclusiva a la modalidad de velocidad para automóviles Clásicos y Legend. En el reglamento se puede encontrar todo lo que hay que saber sobre la nueva orientación de la prueba automovilística andorrana, que se plantea presentar un rally compacto que facilite la participación y el disfrute de pilotos, copilotos, equipos y fans. Las inscripciones se abrirán el día 9 de agosto y se cerrarán el 5 de septiembre o cuando se hayan agotado las 80 plazas previstas.

Las categorías convocadas de velocidad son 4, todas de vehículos históricos de competición (grupos 1, 2, 3, 4, A, N o B) fabricados y homologados antes del 31 de diciembre de 1990:

• Pre75 – Hasta 31-12-1975
• Pre81 – De 1-1-1976 a 31-12-1981
• Pre85 – De 1-1-1982 a 31-12-1985
• Pre90 – De 1-1-1986 a 31-12-1990

Los coches de estas cuatro categorías competirán juntos y se establecerá una clasificación general scratch, de la cual solo se premiará al ganador absoluto del rally. Todos los coches, al estar distribuidos en estas cuatro categorías, tendrán clasificaciones independientes y recibirán idéntico protagonismo. Habrá trofeo para el piloto y copiloto de los cinco primeros clasificados de cada categoría.

Para incentivar la participación de coches de baja cilindrada, el Andorra Rally Fullslip crea la llamada “Clase 1ª”, coches de serie hasta 1.300cc de cualquier categoría que disputarán a su vez una clasificación específica con trofeos para los cinco primeros clasificados.

Como también están admitidos los vehículos llamados “Legend”, éstos tendrán que pertenecer a alguna de las siguientes categorías:

• Legend (históricos de competición originales pre93, grupos 1, 2, 3, 4, A, N, B)
• Réplica (históricos de competición con variaciones técnicas de los anteriores pre93)
• Tribute (coches históricos ex oficiales pre2000 de los grupos 1, 2, 3, 4, A, N, B)

Estos Legend, con todas las medidas de seguridad adecuadas, participarán sin límite de velocidad pero solo como exhibición, sin establecerse clasificación ni tomarles tiempo.

Medio siglo de historia
El Andorra Rally Fullslip llegó en 2021 a su 50 edición. Después de este exitoso hito, ACA Esportiva inicia ahora una nueva era para su rally nacional que representa un decidido impulso a la brillante trayectoria, a la vez que enfoca sus objetivos a hacer revivir las mejores épocas de la especialidad. Hasta 2007 el Andorra Rally Fullslip fue de velocidad para todo tipo de vehículos; de 2008 a 2011 combinó las modalidades de velocidad para coches modernos y regularidad para clásicos y fue esta última modalidad la única convocada a partir de 2012. Todos estos datos y la propia historia de la prueba salen en el libro recopilatorio de las 50 ediciones del rally que el ACA editó en 2021 –obra todavía disponible– y que aporta bibliografía al deporte automovilístico andorrano.

El 51 Andorra Rally Fullslip tendrá su núcleo central en Andorra la Vella, con el parque de vehículos situado en el aparcamiento Prada Casadet. La estructura del rally consistirá en una ceremonia de salida a última hora de la tarde del viernes 16 de septiembre, y una única jornada de competición, diurna, el sábado 17 de septiembre, con 10 tramos cronometrados y casi 90 km de velocidad. Esta información será comunicada por ACA Esportiva el día 13 de septiembre.

El 51 Andorra Rally Fullslip cuenta con el patrocinio de Andorra la Vella y Pyrénées Andorra y la colaboración de los comunes de Canillo, Encamp, Ordino, La Massana y Sant Julià de Lòria. ACA Esportiva ha llegado a un acuerdo con el movimiento ‘Fullslip’, que celebrará un número reducido de rallys, todos con la misma filosofía de rememorar las carreras de carretera de los mejores tiempos y ofrecer un itinerario asequible y divertido para todo el mundo, con la conducción y el trato humano como puntos clave.

Toda la información del 51 Andorra Rally Fullslip: www.ralliandorra.com

----------------------------------------------------------------------

16 i 17 de setembre de 2022, amb l'epicentre a Andorra la Vella



Publicat el reglament del 51 Andorra Rally Fullslip

• La velocitat per a Clàssics i Legend marca el present i el futur de l’Andorra Rally Fullslip
• La inscripció s'obrirà el 9 d’agost a www.ralliandorra.com amb 80 places disponibles



ACA Esportiva, la divisió esportiva de l’Automòbil Club d’Andorra, publica avui el reglament del 51 Andorra Rally Fullslip, nova denominació del fins ara conegut com Ral·li d’Andorra, que torna en exclusiva a la modalitat de velocitat per a automòbils Clàssics i Legend. En el reglament s’hi pot trobar tot el que cal saber sobre la nova orientació de la prova automobilística andorrana, que s’ha plantejat presentar un ral·li compacte que faciliti la participació i el gaudi de pilots, copilots, equips i aficionats. Les inscripcions s’obriran el dia 9 d’agost i es clouran el 5 de setembre o quan s’hagin exhaurit les 80 places previstes.

Les categories convocades de velocitat són 4, totes de vehicles històrics de competició (grups 1, 2, 3, 4, A, N o B) fabricats i homologats abans del 31 de desembre de 1990:



• Pre75 – Fins a 31-12-1975

• Pre81 – De 1-1-1976 a 31-12-1981

• Pre85 – De 1-1-1982 a 31-12-1985

• Pre90 – De 1-1-1986 a 31-12-1990

Els cotxes d’aquestes quatre categories competiran conjuntament i s’establirà una classificació general escratx, de la qual només es premiarà al guanyador absolut del ral·li. Com que tots els cotxes estaran distribuïts en alguna d’aquestes quatre categories, tindran classificacions independents per a cadascuna i rebran un protagonisme idèntic. Hi haurà trofeu pel pilot i copilot dels cinc primers classificats de cada categoria.

Per tal d’incentivar la participació de cotxes de baixa cilindrada, l’Andorra Rally Fullslip crea la denominada “Classe 1ª”, per a cotxes de sèrie fins a 1.300cc de qualsevol categoria. Per a ells hi haurà una classificació específica amb trofeus per als cinc primers classificats.

Com que també estan admesos els vehicles anomenats “Legend”, aquests hauran de pertànyer a alguna de les següents categories:



• Legend (històrics de competició originals pre93, grups 1, 2, 3, 4, A, N, B)

• Rèplica (històrics de competició amb variacions tècniques dels anteriors pre93)

• Tribute (cotxes històrics exoficials pre2000 dels grups 1, 2, 3, 4, A, N, B)



Aquests Legend, amb totes les mesures de seguretat adients, participaran sense límit de velocitat però només com a exhibició, sense classificació ni registres de temps.



Mig segle d’història

L’Andorra Rally Fullslip va arribar l’any 2021 a la seva 50 edició. Després d'aquesta reeixida fita, ACA Esportiva inicia ara una nova era pel seu ral·li nacional que representa un decidit impuls a la brillant trajectòria, alhora que enfoca els seus objectius a fer reviure les millors èpoques de l'especialitat. Fins el 2007 l’Andorra Rally Fullslip va ser de velocitat i obert a tota mena de vehicles; de 2008 a 2011 va combinar les modalitats de velocitat per a cotxes moderns i regularitat per a clàssics i va ser aquesta última modalitat l'única convocada a partir de 2012.

Totes aquestes dades i la pròpia història de la prova figuren en el llibre recopilatori de les 50 edicions del ral·li que l’ACA va editar el 2021 –obra encara disponible– i que aporta bibliografia a l’esport automobilístic andorrà.

El 51 Andorra Rally Fullslip tindrà el seu nucli central a Andorra la Vella, amb el parc de vehicles situat a l'aparcament Prada Casadet. L’estructura del ral·li consistirà en una cerimònia de sortida a darrera hora de la tarda del divendres 16 de setembre, i una única jornada de competició, diürna, el dissabte 17 de setembre, amb 10 trams cronometrats i gairebé 90 km de velocitat. Aquesta informació serà comunicada per ACA Esportiva el dia 13 de setembre.

El 51 Andorra Rally Fullslip compta amb el patrocini d'Andorra la Vella i Pyrénées Andorra i la col·laboració dels comuns de Canillo, Encamp, Ordino, La Massana i Sant Julià de Lòria. ACA Esportiva ha arribat a un acord amb el moviment ‘Fullslip’, que celebrarà un nombre reduït de ral·lis, tots amb la mateixa filosofia de rememorar les curses de carretera dels millors temps i oferir un itinerari assequible i divertit per a tothom, amb la conducció i el tracte humà com a punts clau.

Tota la informació del 51 Andorra Rally Fullslip: www.ralliandorra.com

----------------------------------------------------------------------------

16 et 17 septembre 2022, avec épicentre à Andorre-la-Vieille


Le règlement du 51ème Andorra Rally Fullslip a été publié


• La vitesse pour les Classiques et Legend marque le présent et l'avenir du Andorra Rally Fullslip
• Les engagements ouvriront le 9 août à www.ralliandorra.com et 80 places seront disponibles.



L'ACA Esportiva, la division sportive de l'Automòbil Club d'Andorra, publie aujourd'hui le règlement de la 51e édition du Andorra Rally Fullslip, le nouveau nom du rallye précédemment connu sous le nom de Ral-li d'Andorre, qui revient exclusivement à la catégorie vitesse pour les voitures Classiques et Legend. Dans le règlement, vous trouverez tout ce que vous devez savoir sur la nouvelle orientation de l'événement sportif andorran, qui vise à présenter un rallye compact qui facilite la participation et le plaisir des pilotes, copilotes, équipes et fans. Les engagements seront ouverts le 9 août et se termineront le 5 septembre ou lorsque les 80 places auront été prises.

Il existe 4 catégories de vitesse, toutes destinées aux véhicules historiques de compétition (groupes 1, 2, 3, 4, A, N ou B) construits et homologués avant le 31 décembre 1990 :

• Pré-75 – Jusqu'au 31-12-1975
• Pré-81 – Du 1-1-1976 au 31-12-1981
• Pré-85 – Du 1-1-1982 au 31-12-1985
• Pré-90 – Du 1-1-1986 au 31-12-1990

Les véhicules de ces quatre catégories concourront ensemble et un classement général scratch sera établi, à partir duquel seul le grand vainqueur du rallye sera primé. Toutes les véhicules, étant réparties dans ces quatre catégories, auront des classements indépendants et recevront une mise en valeur identique. Il y aura un trophée pour le pilote et le copilote des cinq premiers classés dans chaque catégorie.

Afin d'encourager la participation des véhicules de faible cylindrée, le Andorra Rally Fullslip a créé la dénommée "Classe 1ª", pour des voitures de série jusqu'à 1.300cc de toute catégorie qui concourront à leur tour dans un classement spécifique avec des trophées pour les cinq premiers classés.

Les véhicules dits "Legend" étant également admis, ils devront appartenir à l'une des catégories suivantes :

• Legend (historique des courses originale pré-93, groupe, groupes 1, 2, 3, 4, A, N, B)
• Réplica (historique des courses présentant des variations techniques des voitures antérieures pré-93)
• Tribute (ex-véhicules historiques officielles pré-2000 des groupes 1, 2, 3, 4, A, N, B)

Ces véhicules Legend, dotées de toutes les mesures de sécurité appropriées, participeront sans limite de vitesse mais uniquement à titre de présentation, sans qualification et sans chronométrage.

Un demi-siècle d'histoire
L’Andorra Rally Fullslip a atteint sa 50e édition en 2021. Après cette étape réussie, l'ACA Esportiva entame maintenant une nouvelle ère pour son rallye national qui représente un coup de pouce décidé à la brillante trajectoire, tout en concentrant ses objectifs pour renouer avec les meilleurs moments de la spécialité. Jusqu'en 2007, l’Andorra Rally était un rallye de vitesse pour tous les types de véhicules ; de 2008 à 2011, il a combiné la vitesse pour les voitures modernes et la régularité pour les voitures classiques et c'est cette dernière modalité qui a été la seule à avoir lieu à partir de 2012.

Toutes ces données et l'histoire de l'événement lui-même sont incluses dans le livre de compilation des 50 éditions du rallye que l'ACA a publié en 2021 - un ouvrage qui est toujours disponible - et qui fournit une bibliographie du sport automobile andorran.

Le 51 Andorra Rally Flullslip aura son centre à Andorre-la-Vieille avec le parc de véhicules situé sur le parking Prada Casadet. La structure du rallye consistera en une cérémonie de départ en fin d'après-midi le vendredi 16 septembre, et une seule journée de compétition, en plein jour, le samedi 17 septembre, avec 10 sections chronométrées et près de 90 km de vitesse. Cette information sera communiquée par l'ACA Esportiva le 13 septembre.

Le 51 Andorra Rally Fullslip est parrainé par Andorre-la-Vieille et Pyrénées Andorra, avec la collaboration des communes de Canillo, Encamp, Ordino, La Massana et Sant Julià de Lòria. L'ACA Esportiva a conclu un accord avec le mouvement « Fullslip » qui vise à organiser 4/5 rallyes par an avec la même philosophie de remémorer les rallyes des meilleures époques et d'offrir un itinéraire abordable et amusant pour tout le monde, dans lequel la conduite et le sens du contact sont le plus important.

Toutes les informations sur le 51 Andorra Rally Fullslip : www.ralliandorra.com

Mailchimp

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es