INICIO   ARCHIVO   CONTACTO
19-09-2018
Empresa: Ford cede a la Generalitat Valenciana ocho unidades de Tourneo Custom
18-09-2018
Producto: El nuevo Ford Ranger Raptor debuta en Hannover
18-09-2018
Empresa: Ford anuncia las nuevas soluciones telemáticas y de servicios de datos para clientes de flotas
18-09-2018
Producto: La Ford Transit hace su debut mundial en el Salón de Hannover
18-09-2018
Producto: La Transit Custom de Ford amplía su liderazgo con un modelo híbrido enchufable
16-09-2018
WRC. Turquía: Tänak-Järveoja (Toyota) se postulan al título con su cuarta victoria de la temporada
14-09-2018
Rallyes: Publicada la lista de inscritos del 47 Ral·li d’Andorra Històric
14-09-2018
Artículo: Ferrari Challenge desembarca al Circuit de Barcelona-Catalunya
13-09-2018
Producto: El Ford S-MAX y el Ford Galaxy, ahora equipados con nuevas tecnologías y nuevos motores

Videos Jas Info Service
Reportaje del Andorra Winter Rally 2016
 
Escoger opción Escoger evento Fotos Síguenos
 
  JAS  

Ferrari Challenge desembarca al Circuit de Barcelona-Catalunya

Aquest cap de setmana, el desenllaç del campionat europeu amb les seves espectaculars unitats de 670 CV. Diversió i passió tintades de vermell Ferrari, amb entrada gratuïta.

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- La Ferrari Challenge ha aterrat al Circuit de Barcelona-Catalunya. El pàdoc del circuit mundialista ja llueix el color vermell i es prepara per clausurar la temporada del certamen europeu els dies 15 i 16 de setembre. Prop de 50 unitats que reuneixen bellesa i potència a parts iguals, disputaran un total de quatre carreres. L'entrada és gratuïta perquè tots els aficionats puguin presenciar l'espectacle a la pista.
 
La gran novetat del calendari esportiu 2018 del Circuit de Barcelona-Catalunya promet emocions fortes, ja que la Ferrari Challenge és un dels campionats de GT’s més prestigiosos i de més alt nivell al món del motorsport, amb 25 anys d'història. Després de cinc cites disputades, la de Barcelona presenta un total de 48 inscrits, dividits entre la Coppa Shell i el Trofeu Pirelli per tancar la temporada. Ambdues divisions sortiran a pista amb els models Ferrari 488 Challenge o Ferrari 458 Challenge, espectaculars unitats de 670 CV de potència, competint en les categories Pro i Amateur.
 
En total, quatre curses seran les encarregades de desvetllar el desenllaç del campionat automobilístic abans de la gran Final Mundial, a la qual es reuneixen els millors de les tres sèries continentals: Europa, Amèrica del Nord i Àsia-Pacífic. El dissabte es realitzaran els primers entrenaments cronometrats a les 9.00 h i a les 11.30 h, que donaran pas a les primeres proves de la Coppa Shell (12.50 h) i del Trofeu Pirelli (15.35 h). El diumenge es repetirà el mateix sistema operatiu, amb la segona sessió de qualificatius (9.00 h i 11.30 h) i les respectives curses de tots dos campionats (a les 12.50 h i a les 15.35 h).
 
Emoció, diversió i adrenalina durant un cap de setmana diferent, amb la visita d'un certamen que fa dues dècades que no trepitja Barcelona. Una oportunitat única de contemplar un ple de vehicles de la mítica marca italiana i de gaudir de curses d'alt nivell. Amb entrada gratuïta, els aficionats que ho desitgin també podran adquirir la seva entrada de pàdoc (ja sigui d’un sol dia o de dos dies) a la pàgina web del Circuit, a partir de 10€. En aquesta mateixa zona del traçat català, el diumenge a les 10.30 h es durà a terme una sessió d'autògrafs amb els protagonistes del cap de setmana, els participants de la Ferrari Challenge Coppa Shell i Trofeu Pirelli.