Las 'Porsche Classic Series' inician su temporada en Parcmotor 



• 23 de febrero: primera de las seis pruebas puntuables
• Desplazamientos a los circuitos del Jarama y de Navarra
• Incorporación de una nueva categoría, la ‘Gentlemen Drivers’

El sábado 23 de febrero, en Parcmotor Castellolí, arrancará la temporada 2019 de las ‘Porsche Classic Series’, el campeonato líder de regularidad en circuito para vehículos clásicos, tanto de 2 como de 4 ruedas. El certamen, organizado por RallyClassics, prevé un nuevo éxito de participación con un gran número de pilotos dispuestos a pasar una gran jornada de competición y convivencia, con una de las características propia de este formato: el Fair-play.

“Porsche Gentlemen” la nueva categoría para Porsche modernos

Esta temporada se estrenará una de las principales novedades, ya que por primera vez podrán rodar los ‘Porsche Gentlemen’, una categoría en la cual cualquier propietario de un vehículo Porsche moderno tendrá la oportunidad de disputar unas mangas exclusivas. La nueva categoría ‘Porsche Gentlemen’ tendrá un formato “iniciación a la Regularidad”, con 3 mangas de 30’, en las que además se premiarán a los equipos compuestos por padres e hijos, un nuevo trofeo que también es novedad este año.

Navarra, nueva incorporación
El calendario 2019 de las ‘Porsche Classic Series’ tendrá un total de 6 citas puntuables. Además de Castellolí el próximo día 23 de febrero, los automóviles visitarán las pistas catalanas de Calafat, Alcarràs y Circuit de Barcelona-Catalunya, rodándose además en otras dos citas fuera de Catalunya: el circuito madrileño del Jarama y el de Navarra, carrera que se incorpora este año como gran novedad. El colofón a la temporada tendrá lugar un año más en el Circuit de Barcelona-Catalunya, el 26 de octubre, día en que también correrán las motos y se podrá disfrutar de actividades para toda la familia.

Parcmotor Castellolí, 23 de febrero

Tras las verificaciones y entrenamientos correspondientes, tanto para motos como para coches y ‘Porsche Gentlemen’, serán los clásicos los primeros en salir a la pista para disputar la primera de las mangas puntuables (11h45), a las que seguirán la primera manga de los ‘Porsche Gentlemen’ (13h00), las dos mangas para las motos (13h30 y 15h00), la segunda de los clásicos (15h45), la segunda también para los ‘Porsche Gentlemen’ (17h30) y el desfile ‘Porsche, Classic & Family’ (18h). Los trofeos se entregarán a las 18h30.

Clásicos y Motos hasta 1990

En la categoría de Clásicos, los automóviles admitidos son los coches clásicos deportivos de Turismo (Gr1), Turismo especial (Gr2), Gran Turismo (Gr3), Gran Turismo especial (Gr4), descapotables con barras (tipo Lotus 7), barquetas y Sport-Prototipos, en este caso fabricados hasta 1990 o posteriores pero con aprobación expresa de la organización.

En cuanto a las motocicletas, serán admitidas las clásicas (GP, Resistencia o Sport), cuya fecha de fabricación sea anterior a 31 de diciembre de 1989 y vayan equipadas con el motor, chasis y sistema de suspensiones que correspondan al modelo de origen.

Las ‘MotoClassic Series' cobran protagonismo
Este año, las motos vuelven a tener una notable relevancia ya que disputarán 5 pruebas en lugar de las 3 celebradas en 2018. Las dos ruedas competirán contra el crono por dos veces en Parcmotor y una en Calafat, Alcarràs y Barcelona. Esta modalidad de regularidad sobre dos ruedas se encuentra en pleno crecimiento, dando la oportunidad de correr en un campeonato de referencia a los aficionados al motociclismo deportivo, sea cual sea la cilindrada o potencia de sus máquinas.

Calendario 2019 de las ‘Porsche Classic Series’
23 de febrero: Parcmotor Castellolí (coches y motos)
30 de marzo: Calafat (coches y motos)
11 de mayo: Alcarràs (coches y motos)
8 de junio: Navarra (coches)
21 de septiembre: Jarama (coches)
6 de octubre: Parcmotor Castellolí (motos)
26 de octubre: Circuit de Barcelona-Catalunya (coches y motos)

--

Les ‘Porsche Classic Series’ inicien la seva temporada a Parcmotor


• 23 de febrer: primera de les sis proves puntuables
• Desplaçaments als circuits del Jarama i de Navarra
• Incorporació d’una nova categoria, la ‘Gentlemen Drivers’

El dissabte 23 de febrer, a Parcmotor Castellolí arrencarà la temporada 2019 de les ‘Porsche Classic Series’, el campionat líder de regularitat en circuit per a vehicles clàssics, tant de dues com de quatre rodes. El certamen, organitzat per RallyClassics, preveu un nou èxit de participació amb un gran nombre de pilots disposats a passar una gran jornada de competició i convivència, amb una de les característiques pròpia d'aquest format: el Fair-play.

“Porsche Gentlemen” la nova categoria per a Porsche moderns

Aquesta temporada s'estrenarà una de les principals novetats, ja que per primera vegada podran rodar els ‘Porsche Gentlemen’, una categoria en la qual qualsevol propietari d'un vehicle Porsche modern tindrà l'oportunitat de disputar unes mànigues exclusives. La nova categoria ‘Porsche Gentlemen’ tindrà un format “iniciació a la Regularitat”, amb 3 mànigues de 30’, en les quals a més es premiaran als equips formats per pares i fills, un nou trofeu que també és novetat aquest any.

Navarra, nova incorporació

El calendari 2019 de les ‘Porsche Classic Series’ tindrà un total de 6 cites puntuables. A més de Castellolí el pròxim dia 23 de febrer, els automòbils visitaran les pistes catalanes de Calafat, Alcarràs i Circuit de Barcelona-Catalunya, rodant-se a més en altres dues cites fora de Catalunya: el circuit madrileny del Jarama i el de Navarra, cursa que s'incorpora aquest any com a gran novetat. El colofó a la temporada tindrà lloc un any més al Circuit de Barcelona-Catalunya, el 26 d'octubre, dia en què també correran les motos i es podrà gaudir d'activitats per a tota la família.

Parcmotor Castellolí, 23 de febrer
Després de les verificacions i entrenaments corresponents, tant per motos com per cotxes i ‘Porsche Gentlemen’, seran els clàssics els primers a sortir a la pista per a disputar la primera de les mànigues puntuables (11h45), a les quals seguirà la primera màniga dels ‘Porsche Gentlemen’ (13h00), les dues mànigues per a les motos (13h30 i 15h00), la segona dels clàssics (15h45), la segona també per als ‘Porsche Gentlemen’ (17h30) i la desfilada ‘Porsche, Classic & Family’ (18h). Els trofeus es lliuraran a les 18h30.

Clàssics i Motos fins a 1990

A la categoria de Clàssics, els automòbils admesos són els cotxes clàssics esportius de Turisme (Gr1), Turisme especial (Gr2), Gran Turisme (Gr3), Gran Turisme especial (Gr4), descapotables amb barres (tipus Lotus 7), barquetes i Sport-Prototips, en aquest cas fabricats fins a 1990 o posteriors però amb aprovació expressa de l'organització.

Quant a les motocicletes, seran admeses les clàssiques (GP, Resistència o Sport), la data de la qual de fabricació sigui anterior a 31 de desembre de 1989 i vagin equipades amb el motor, xassís i sistema de suspensions que corresponguin al model d'origen.

Les ‘MotoClassic Series’ cobren protagonisme
Aquest any, les motos tornen a tenir una notable rellevància ja que disputaran 5 proves en lloc de les 3 celebrades el 2018. Les dues rodes competiran contra el crono per dues vegades en Parcmotor i una a Calafat, Alcarràs i Barcelona. Aquesta modalitat de regularitat sobre dues rodes es troba en ple creixement, donant l'oportunitat de córrer en un campionat de referència als afeccionats al motociclisme esportiu, sigui com sigui la cilindrada o potència de les seves màquines.

Calendari 2019 de les ‘Porsche Classic Series’
23 de febrer: Parcmotor Castellolí (cotxes i motos)
30 de març: Calafat (cotxes i motos)
11 de maig: Alcarràs (cotxes i motos)
8 de juny: Navarra (cotxes)
21 de setembre: Jarama (cotxes)
6 d’octubre: Parcmotor Castellolí (motos)
26 d’octubre: Circuit de Barcelona-Catalunya (cotxes i motos)

Mailchimp

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es