Excel·lent actuació dels Joves Pilots ACA en la Pujada Arinsal 



El programa de Joves Pilots ACA brinda suport aquesta temporada a Raül Ferré i Edgar Montellà. Tots dos pilots utilitzen en competicions de muntanya dues unitats SpeedCar GT-R. Després d'una molt bona actuació conjunta, a Arinsal van estar batallant pel podi absolut, encara que per una molt escassa diferència no van aconseguir pujar-hi. Raül Ferré va acabar 4t absolut, a mig segon escàs del monoplaça del francès Mickaël Decroux (Martini Mk76-Hayabusa 1.3). La Pujada Arinsal ha estat l'única oportunitat de veure'ls córrer a casa i tots dos van deixar ben clara la seva qualitat.

En tot cas, en la classificació després de les tres pujades de cursa de que es va compondre aquesta Pujada Arinsal tots dos pilots sí que van pujar al podi en la categoria CM, resultant guanyador Ferré i finalitzant tercer Montellà. El programa d'aquest duet prossegueix en l'actual temporada 2019, en el cas de Montellà en el Campionat d'Espanya de Muntanya (actualment figura 3r en la categoria 2) i també en el de Catalunya (està classificat 2n en CM Promoció). Ferré competeix únicament a Catalunya i es troba classificat 3r en CM Promoció, just per darrere de Montellà.

La pròxima cita en la qual tots dos participaran serà la IX Pujada a Alp 2500 (13-14 de juliol), cursa puntuable per a tots dos campionats. Edgar Montellà Adrán té 24 anys i resideix a Encamp, mentre que Raül Ferré Matas compta amb 22 anys i és de La Massana. Ferré ha guanyat aquesta mateixa temporada la categoria Car Cross de les Crèdit Andorrà GSeries.

 -----------------------

Excelente actuación de los Jóvenes Pilotos ACA en la pujada Arinsal

El programa de Jóvenes Pilotos ACA está basado esta temporada en brindar apoyo a Raül Ferré y Edgar Montellà. Ambos pilotos utilizan en competiciones de montaña sendas unidades SpeedCar GT-R. Tras una muy buena actuación conjunta, en Arinsal estuvieron batallando por el podio absoluto, aunque por una muy escasa diferencia no lograron subir a él. Raül Ferré terminó 4º absoluto, a medio segundo escaso del monoplaza del francés Mickaël Decroux (Martini Mk76-Hayabusa 1.3). La Pujada Arinsal ha sido la única oportunidad de verlos correr en casa y ambos dejaron bien clara su calidad.

En todo caso, en la clasificación tras las tres subidas de carrera de que se compuso dicha Subida Arinsal ambos pilotos sí subieron al podio en la categoría CM, resultando ganador Ferré y finalizando tercero Montellà. El programa de este dúo prosigue en la actual temporada 2019, en el caso de Montellà en el Campeonato de España de Montaña (actualmente figura 3º en la categoría 2) y también en el de Catalunya (está clasificado 2º en CM Promoción). Ferré compite únicamente en Catalunya y se halla clasificado 3º en CM Promoción, justo por detrás de Montellà.

La próxima cita en que ambos participarán será la IX Pujada a Alp 2500 (13-14 de julio), carrera puntuable para ambos campeonatos. Edgar Montellà Adrán tiene 24 años y reside en Encamp, mientras que Raül Ferré Matas cuenta con 22 años y es de La Massana. Ferré ha ganado esta misma temporada la categoría Car Cross de las Crèdit Andorrà GSeries.

Mailchimp

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es