Andorra Winter Rally 2019: La mejor experiencia en regularidad 



• Todos los participantes en “Regularity Experience”, la nueva categoría creada por Blunik
• 22 de diciembre: rally invernal, selectivo y diurno con la base situada en Ordino
• Esta prueba del Automòbil Club d’Andorra tendrá 6 tramos y 56 km de regularidad

El Automòbil Club d’Andorra, a través de su división deportiva ACA Esport, publica hoy el reglamento oficial de su rally invernal de regularidad para clásicos, el ANDORRA WINTER RALLY, que en 2019 se disputará el domingo 22 de diciembre en horario de 8 a 15 horas, recorriendo tres veces dos tramos distintos (los dos sentidos del Coll d’Ordino) con un total de regularidad controlada de 56 km.

Este reglamento de la prueba que organiza desde su creación el Automòbil Club d’Andorra está disponible en la web oficial: www.winterrallyandorra.com. La apertura de inscripciones será el 2 de septiembre y se mantendrán abiertas hasta el 6 de diciembre, o hasta que se complete la cuota de plazas, que es de 60. En el reglamento se especifica que se admiten vehículos de serie y de competición construidos/homologados hasta el 31/12/1981, de 2 o 4 ruedas motrices y divididos en clases según sean de cilindrada inferior o superior a 2.000 cc.

Todos con Regularity Experience
La principal novedad de esta edición del ANDORRA WINTER RALLY será que todos los coches participantes utilizarán el sistema “Regularity Experience” (tanto las medias de regularidad como el cronometraje), la innovación que Blunik aporta al mundo de la regularidad y que hará su debut en el Ral·li d’Andorra Històric, el próximo mes de septiembre. Se establecerán las medias a seguir y los cambios de promedio en los tramos de regularidad adaptados a cada una de las clases.

Blunik equipará a todos los equipos que participen con el dispositivo Blunik RX. En las verificaciones, Blunik lo instalará en cada coche, sin cables ni velcros, sólo con una ventosa adherida al parabrisas. Desde que se inicie el rally, los equipos podrán seguir la regularidad con facilidad atendiendo las indicaciones que ofrezca, manteniendo así un promedio concreto a lo largo de todo el tramo. En la salida de cada tramo, el comisario activará automáticamente, y a la distancia, cada aparato y el piloto-copiloto deberán procurar conservar el tan deseado led azul encendido el máximo de tiempo posible, indicador de que el equipo mantiene el ritmo adecuado. De este modo, todos los equipos competirán en las mismas condiciones, lo que facilitará la máximas igualdad entre los participantes.

Una prueba única

El ANDORRA WINTER RALLY se disputa en carretera cerrada y con nieve asegurada en el tramo de doble sentido que se utiliza, el Coll d’Ordino, ofreciendo a lo largo de sus 56 km toda su gama de dificultades. Como en su última edición celebrada, el ANDORRA WINTER RALLY contará con la colaboración del Comú de Ordino y de Canillo y el patrocinio de Andorra Sotheby’s International Realty, empresa afiliada a la prestigiosa marca Sotheby's International Realty® y dedicada a la compraventa de propiedades en el País de los Pirineos.

Cuatro años de campeones
Están previstos trofeos para los tres primeros clasificados scratch (piloto-copiloto) y también para los tres primeros clasificados de cada clase. Todos los equipos que acaben el rally recibirán el ‘Trofeo Finisher’.

El ANDORRA WINTER RALLY fue creado en 2014 y su primera edición la ganaron los franceses Henri Trautmann-Joel Fritz (Lancia Beta HPE 2000), mientras que el 2015 y 2016 los ganadores fueron los catalanes Carles Fortuny-Carles Jiménez (Lancia Beta Coupé y Lancia Delta HF 4WD). En 2017, última edición celebrada, la ganó el tándem gallego-catalán formado por José Manuel López-Gerard Ferrer (VW Golf GTi). En 2018 la prueba fue cancelada ante la falta de nieve suficiente para poder ofrecer a los participantes todo el encanto de una prueba completamente de invierno.

Programa previsto, domingo 22 de diciembre de 2019
08h    Salida 1er participante, 1ª sección
          3 tramos cronometrados
11h    Llegada 1er participante, 1ª sección
12h    Salida 1er participante, 2ª sección
          3 tramos cronometrados
15h    Llegada 1er participante, 2ª sección, final rally
17h    Publicación de resultados y reparto de premios

Todas las salidas y llegadas se harán desde el aparcamiento Camp de la Tenada, de Ordino. La publicación de resultados y reparto de premios tendrán lugar en la sala La Buna, de Ordino.

------------------------------- 

ANDORRA WINTER RALLY 2019: La millor experiència en regularitat

• Tots els participants en “Regularity Experience”, la nova categoria creada per Blunik
• 22 de desembre: ral·li hivernal, selectiu i diürn amb la base situada a Ordino
• Aquesta prova de l’Automòbil Club d’Andorra tindrà 6 trams i 56 km de regularitat

L’Automòbil Club d’Andorra, a través de la seva divisió esportiva ACA Esport, publica avui el reglament oficial del seu ral·li hivernal de regularitat per a clàssics, l'ANDORRA WINTER RALLY, que el 2019 es disputarà el diumenge 22 de desembre en horari de 8 a 15 hores, i que farà tres vegades dos trams diferents (els dos sentits del Coll d’Ordino) amb un total de regularitat controlada de 56 km. 

Aquest reglament de la prova que organitza des de la seva creació l’Automòbil Club d’Andorra està disponible en el web oficial: www.winterrallyandorra.com. L'obertura d'inscripcions serà el 2 de setembre i es mantindran obertes fins al 6 de desembre, o fins que es completi la quota de places, que és de 60. En el reglament s'especifica que s'admeten vehicles de sèrie i de competició construïts/homologats fins al 31/12/1981, de 2 o 4 rodes motrius i dividits en classes segons siguin de cilindrada inferior o superior a 2.000 cc.

Tots amb Regularity Experience
La principal novetat d'aquesta edició de l’ANDORRA WINTER RALLY serà que tots els cotxes participants utilitzaran el sistema “Regularity Experience” (tant les mitjanes de regularitat com el cronometratge), la innovació que Blunik aporta al món de la regularitat i que farà el seu debut en el Ral·li d’Andorra Històric, el setembre. S'establiran les mitjanes a seguir i els canvis de mitjana en els trams de regularitat adaptats a cadascuna de les classes.

Blunik equiparà a tots els equips que participin amb el dispositiu Blunik RX. En les verificacions, Blunik ho instal·larà en cada cotxe, sense cables ni velcros, només amb una ventosa adherida al parabrisa. Des que s'iniciï el ral·li, els equips podran seguir la regularitat amb facilitat atenent les indicacions que ofereixi, mantenint així una mitjana concreta al llarg de tot el tram. En la sortida de cada tram el comissari activarà automàticament, i a la distància, cada aparell i el pilot-copilot hauran de procurar conservar el tan desitjat led blau encès el màxim de temps possible, indicador que l'equip va amb el ritme adequat. D'aquesta manera, tots els equips competiran en les mateixes condicions, la qual cosa facilitarà la màximes igualtat entre els participants.

Una prova única
L'ANDORRA WINTER RALLY es disputa en carretera tancada i amb neu assegurada en el tram de doble sentit que s'utilitza, el Coll d’Ordino, oferint al llarg dels 56 km tota la seva gamma de dificultats. Com en la seva última edició celebrada, l'ANDORRA WINTER RALLY comptarà amb la col·laboració del Comú d'Ordino i de Canillo i el patrocini d'Andorra Sotheby's International Realty, empresa afiliada a la prestigiosa marca Sotheby's International Realty® i dedicada a la compravenda de propietats al País dels Pirineus.

Quatre anys de campions
Quant a guardons, estan previstos trofeus per als tres primers classificats escratx (pilot-copilot) i també per als tres primers classificats de cada classe. Tots els equips que acabin el ral·li rebran el ‘Trofeu Finisher’.

L'ANDORRA WINTER RALLY va ser creat el 2014 i la primera edició la van guanyar els francesos Henri Trautmann-Joel Fritz (Lancia Beta HPE 2000), mentre que el 2015 i 2016 els guanyadors van ser els catalans Carles Fortuny-Carles Jiménez (Lancia Beta Coupé i Lancia Delta HF 4WD). El 2017, última edició celebrada, la va guanyar el tàndem gallec-català format per José Manuel López-Gerard Ferrer (VW Golf GTi). El 2018 la prova va ser cancel·lada davant la falta de neu suficient per poder oferir als participants tot l'encant d'una prova completament d'hivern.

Programa previst, diumenge 22 de desembre de 2019
08h    Sortida 1r participant, 1a secció
          3 trams cronometrats 
11h    Arribada 1r participant, 1a secció
12h    Sortida 1r participant, 2a secció
          3 trams cronometrats
15h    Arribada 1r participant, 2a secció, final ral·li
17h    Publicació de resultats i repartiment de premis

Totes les sortides i arribades es faran des de l'aparcament Camp de la Tenada, d'Ordino. La publicació de resultats i repartiment de premis tindran lloc a la sala La Buna, d'Ordino.

--------------------

ANDORRA WINTER RALLY 2019 : La meilleure expérience en régularité

• Tous les participants avec la “Regularity Experience”, la nouvelle catégorie créée par Blunik
• 22 décembre : rallye hivernal, sélectif et diurne basé à Ordino
• Cette épreuve de l’Automobile Club d’Andorre aura 6 sections et 56 km de régularité

Andorre-la-Vieille, le 24 juillet 2019.- L’Automobile Club d’Andorre, à travers sa division sportive ACA Esport, publie ce jour le règlement officiel de son rallye hivernal de régularité pour classiques, l'ANDORRA WINTER RALLY qui, cette année, se disputera le dimanche 22 décembre de 8 à 15 heures et parcourra trois fois deux sections différentes (les deux sens du Col d’Ordino) avec un total de régularité contrôlée de 56 km. 

Le règlement de cette épreuve, organisée depuis sa création par l’Automobile Club d’Andorre, est disponible sur le site officiel : www.winterrallyandorra.com. L'ouverture des inscriptions sera le 2 septembre et leur clôture le 6 décembre, ou jusqu’à ce que le quota de 60 places soit complété. Dans le règlement, il est spécifié que seront admis les véhicules de série et de compétition construits/homologués jusqu’au 31/12/1981, à 2 ou 4 roues motrices, et divisés en catégories selon leur cylindrée, inférieure ou supérieure à 2.000 cc.

Tous avec Regularity Experience
La principale nouveauté de cette édition de l’ANDORRA WINTER RALLY sera que tous les véhicules participants utiliseront le système “Regularity Experience” (aussi bien les moyennes de régularité que le chronométrage), innovation que Blunik apporte au monde de la régularité et qui fera ses débuts dans le Ral·li d’Andorra Històric, en septembre. Les moyennes à suivre seront fixées et les changements de moyenne dans les sections de régularité seront adaptés à chacune des catégories.

Blunik munira tous les équipages participants du dispositif Blunik RX. Aux vérifications, Blunik l’installera sur chaque voiture, sans câbles ni velcros, seulement avec une ventouse adhérée au parebrise. Dès le début du rallye, les équipages pourront suivre aisément la régularité en restant attentifs aux indications que l’appareil leur donnera, et garder ainsi une moyenne concrète tout au long de la section. À la sortie de chaque épreuve, le commissaire activera automatique, et à distance, chaque appareil, le pilote-copilote devant alors veiller à ce que la LED bleue tant désirée reste allumée le plus longtemps possible, ce qui indiquera que l’équipage garde le rythme adéquat. Tous les participants rivaliseront ainsi dans les mêmes conditions, ce qui facilitera l’égalité maximale entre eux.

Une épreuve unique
L'ANDORRA WINTER RALLY se dispute sur route fermée et avec la neige assurée dans la section à double sens qui est utilisée, le Col d’Ordino, offrant toute sa gamme de difficultés tout au long des 56 km. Comme dans sa dernière édition, l'ANDORRA WINTER RALLY comptera sur la collaboration des Paroisses d'Ordino et de Canillo ainsi que la sponsorisation d'Andorra Sotheby's International Realty, entreprise affiliée à la prestigieuse marque Sotheby's International Realty® et dédiée à l’achat et la vente de propriétés au Pays des Pyrénées.

Quatre ans de champions
En ce qui concerne les prix, des trophées sont prévus pour les trois premiers classés scratch (pilote-copilote) ainsi que pour les trois premiers classés de chaque catégorie. Tous les équipages terminant le rallye recevront le ‘Trophée Finisher’.

L'ANDORRA WINTER RALLY a été créé en 2014 et ce sont les Français Henri Trautmann-Joel Fritz (Lancia Beta HPE 2000) qui ont remporté cette première édition, alors qu’en 2015 et 2016 les vainqueurs ont été les Catalans Carles Fortuny-Carles Jiménez (Lancia Beta Coupé et Lancia Delta HF 4WD). En 2017, dernière édition célébrée, la victoire est revenue au tandem galicien-catalan formé par José Manuel López-Gerard Ferrer (VW Golf GTi). En 2018, l’épreuve a été annulée faute de neige suffisante pour pouvoir offrir aux participants tout le charme d’une épreuve totalement d’hiver.

Programme prévu, dimanche 22 décembre 2019
08 h   Départ 1r participant, 1e section
        3 épreuves chronométrées 
11 h   Arrivée 1r participant, 1e section
12 h   Départ 1r participant, 2e section
        3 épreuves chronométrées 
15 h   Arrivée 1r participant, 2e section, fin rallye
17 h   Publication des résultats et remise de prix

Tous les départs et arrivées se feront sur le parking Camp de la Tenada, d'Ordino. La publication des résultats et la remise de prix auront lieu dans la salle La Buna, d'Ordino.

Mailchimp

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es