Las Moto Classic Series by RallyClassics vuelven a ParcMotor Castellolí 



El domingo 6 de octubre vuelven las Moto Classic Series by RallyClassics y lo hacen en el escenario de la cita inaugural, ParcMotor Castellolí, un circuito con instalaciones de primer nivel que supone todo un reto para los participantes.

En la primera ronda celebrada en este trazado se vio la esencia del certamen, una gran jornada de competición y mucha igualdad, todo ello regido por el buen ambiente. En las últimas dos citas disputadas fueron los clásicos y los Porsche de todas las edades los que compitieron. En esta ocasión los únicos que competirán serán los vehículos de dos ruedas. Este será el cuarto encuentro de las Moto Classic Series by RallyClassics, un certamen que se encuentra en pleno crecimiento y que reúne grandes máquinas y pilotos y logra parrillas muy nutridas, que lo convierten en la mejor puerta de entrada para los aficionados al motociclismo deportivo.

La prueba dará inicio a las 9h con las pertinentes verificaciones, que estarán seguidas de los entrenamientos oficiales (10h). La primera manga tendrá lugar a las 11h40 y la segunda a las 13h20. El día concluirá con la entrega de trofeos a partir de las 14h10.

Máxima paridad en este campeonato de RallyClassics. Las motocicletas aterrizan en ParcMotor con todo por decidirse, Guillermo Prenafeta (Yamaha RD) lidera la clasificación provisional con tan solo 4 puntos sobre Alejandro Tejedo (Ducati F1 750) y a 15 de Helder Ricardo Almeida (Suzuki GSXR). La clasificación general de la categoría llega a ParcMotor Castellolí de esta manera:

1-Guillermo Prenafeta (Yamaha RD), 90 puntos
2-Alejandro Tejedo (Ducati F1 750), 86 puntos
3-Helder Ricardo Almeida (Suzuki GSXR), 75 puntos
4-Jan García (Yamaha FZR 750), 68,50 puntos
5-Angel Gil (Honda CBR 600), 62,5 puntos

Tras la prueba de Castellolí, solo quedará por disputarse la gran final del Circuit de Barcelona-Catalunya, el 26 de octubre, un día repleto de actividades y mucho motor donde volverán a reunirse tanto los coches como las motos.

En cuanto a la clasificación de los automóviles clásicos (que no estarán presentes en ParcMotor), cambio de posiciones después de la cita del Jarama. El primer clasificado sigue siendo Jaume Campreciós (Porsche 968), pero ahora es Genís Alonso (Porsche 993 Carrera 4) quien ocupa la segunda posición y Juan Antonio Alabart (Volkswagen Golf GTI) la tercera. Por su parte, en Porsche Gentlemen Josep Maria Garrofé (Porsche 996 Turbo) encabeza la tabla, seguido de Josep Lluís Marcó (Porsche 718 Cayman) y Juan Gisbert (Porsche 911 GT3 RS).

---------------------------------------

Les Moto Classic Series by RallyClassics es tornen a citar a ParcMotor Castellolí

El diumenge 6 d'octubre tornen les Moto Classic Series by RallyClassics i ho fan en l'escenari de la cita inaugural, ParcMotor Castellolí, un circuit amb instal·lacions de primer nivell que suposa tot un repte per als participants.

En la primera ronda celebrada en aquest traçat es va veure l'essència del certamen, una gran jornada de competició i molta igualtat, tot això regit pel bon ambient. En les últimes dues cites disputades van ser els clàssics i els Porsche de totes les edats els que van competir. En aquesta ocasió els únics que competiran seran els vehicles de dues rodes. Aquest serà la quarta trobada de les Moto Classic Series by RallyClassics, un certamen que es troba en ple creixement i que reuneix grans màquines i pilots i aconsegueix graelles molt nodrides, la qual cosa el converteix en la millor porta d'entrada per als aficionats al motociclisme esportiu.

La prova s’iniciarà a les 9h amb les pertinents verificacions, que estaran seguides dels entrenaments oficials (10h). La primera mànega tindrà lloc a les 11h40 i la segona a les 13h20. El dia conclourà amb el lliurament de trofeus a partir de les 14h10.

Màxima paritat en aquest campionat de RallyClassics. Les motocicletes aterren a ParcMotor amb tot per decidir-se, Guillermo Prenafeta (Yamaha RD) lidera la classificació provisional amb només 4 punts per davant d’Alejandro Tejedo (Ducati F1 750) i a 15 d'Helder Ricardo Almeida (Suzuki GSXR). La classificació general de la categoria arriba a ParcMotor Castellolí d'aquesta manera:

1-Guillermo Prenafeta (Yamaha RD), 90 punts
2-Alejandro Tejedo (Ducati F1 750), 86 punts
3-Helder Ricardo Almeida (Suzuki GSXR), 75 punts
4-Jan García (Yamaha FZR 750), 68,50 punts
5-Angel Gil (Honda CBR 600), 62,5 punts

Després de la prova de Castellolí, només quedarà per disputar-se la gran final del Circuit de Barcelona-Catalunya, el 26 d'octubre, un dia ple d'activitats i molt de motor on tornaran a reunir-se tant els cotxes com les motos.

Pel que fa a la classificació dels automòbils clàssics (que no estaran presents a ParcMotor), canvi de posicions després de la cita del Jarama. El primer classificat continua sent Jaume Campreciós (Porsche 968), però ara és Genís Alonso (Porsche 993 Carrera 4) qui ocupa la segona posició i Juan Antonio Alabart (Volkswagen Golf GTI) la tercera. Per la seva part, en Porsche Gentlemen Josep Maria Garrofé (Porsche 996 Turbo) encapçala la llista, seguit de Josep Lluís Marcó (Porsche 718 Cayman) i de Juan Gisbert (Porsche 911 GT3 RS).

Mailchimp

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es