La prueba se celebrará del 21 al 23 de marzo 

El Rally Barcelona-Sitges abre las inscripciones de la edición de 2020 



Ya se ha iniciado el proceso de inscripción a la prueba, que admite coches fabricados hasta 1928 y motocicletas hasta 1938 

El Rally Internacional de Coches de Época Barcelona-Sitges ha empezado los preparativos para la celebración de su 62ª edición, en la que espera contar con cerca de un centenar de inscritos.

Como es tradicional, este evento organizado por Foment de Sitges, en colaboración con los ayuntamientos de Sitges y Barcelona, contará con los ingredientes que lo han convertido en uno de los principales referentes para aficionados y coleccionistas de los vehículos históricos.

La calidad de los trabajos de conservación y restauración de los automóviles, o que las personas participantes vayan vestidas conforme a la época de sus vehículos, vuelven a ser dos de los principales requisitos para admitir su participación en la prueba, que mantendrá una estructura similar a la de las últimas ediciones.

El sábado 21 de marzo los participantes se concentrarán en la Av. Diagonal de Barcelona, frente al centro comercial L'illa Diagonal, donde se llevarán a cabo las verificaciones. Paralelamente, en Sitges se invitará a los miembros de una entidad automovilística de clásicos a participar en una gimcana en la que, además de lucir sus vehículos, realizarán una serie de pruebas relacionadas con la cultura y tradiciones de la localidad.

El domingo 22 tendrá lugar la prueba propiamente dicha, con salida por la mañana desde la Pl. Sant Jaume de Barcelona hasta La Fragata de Sitges. La ruta prevista pasará por las poblaciones de L'Hospitalet de Llobregat, Sant Boi, Viladecans, Gavà y Castelldefels, para afrontar a continuación la carretera de las Costas del Garraf, un tramo cerrado al tráfico y en el que los participantes ponen a prueba el rendimiento de sus vehículos, muchos de ellos centenarios.

El lunes 23 se realizará una ruta con los vehículos para visitar un enclave emblemático de la cultura catalana.

La inscripción se cerrará el 23 de febrero. El formulario de inscripción y la normativa están disponibles en la web oficial del Rally.



La prova se celebrarà del 21 al 23 de març 

El Ral·li Barcelona-Sitges obre les inscripcions de l'edició de 2020

S'inicia el procés d'inscripció a la prova, que admet cotxes fabricats fins 1928 i motocicletes fins 1938

El Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona-Sitges ha començat els preparatius per a la celebració de la seva 62a edició, en què s'espera comptar amb prop d'un centenar d'inscrits.

Com és tradicional, aquest esdeveniment organitzat per Foment de Sitges, en col·laboració amb els ajuntaments de Sitges i Barcelona, ​​comptarà amb els ingredients que l'han convertit en un dels principals referents per a aficionats i col·leccionistes dels vehicles històrics.

La qualitat dels treballs de conservació i restauració dels automòbils, o que les persones participants vagin vestides d'acord amb l'època dels seus vehicles, tornen a ser dos dels principals requisits per admetre la seva participació en la prova, que mantindrà una estructura similar a la de les últimes edicions.

El dissabte 21 de març els participants es concentraran a l'Av. Diagonal de Barcelona, ​​davant el centre comercial L'illa Diagonal, on es duran a terme les verificacions. Paral·lelament, a Sitges es convidarà als membres d'una entitat automobilística de clàssics a participar en una gimcana en la qual, a més de lluir els seus vehicles, realitzaran una sèrie de proves relacionades amb la cultura i tradicions de la localitat.

Diumenge 22 tindrà lloc la prova pròpiament dita, amb sortida al matí des de la Pl. Sant Jaume de Barcelona fins a La Fragata de Sitges. La ruta prevista passarà per les poblacions de l'Hospitalet de Llobregat, Sant Boi, Viladecans, Gavà i Castelldefels, per afrontar a continuació la carretera de les Costes de Garraf, un tram tancat al trànsit i en el qual els participants posen a prova el rendiment dels seus vehicles, molts d'ells centenaris.

Dilluns 23 es realitzarà una ruta amb els vehicles per visitar un lloc emblemàtic de la cultura catalana.

La inscripció es tancarà el 23 de febrer. El formulari d'inscripció i la normativa estan disponibles al web oficial de l'Ral·li

 

Mailchimp

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es