David Bosch, un excel·lent pilot Per Josep Maria Vidal. Abans d’anar a fer la becaina, una foto en la que hi apareix un excepcional pilot i un monoplaça amb una encertada coloraina amb uns grans patrocinadors. Pel què fa a la maquinaria de l'auto funcionava segons la maquineta dels enginyers de la pròpia marca. Juntament amb el seu pare Gabriel vaig seguir totes les curses del David a l’any 1998. Quan al box veiem a venir als ingenyers, ja reiem...

A Xerés, al Jarama, a Xest, a Catalunya segons quins autos disposaven de 5 cavallets menys, o 5 cavallets més... Bé, 5 o 10 caballs segons quina fos la residència del pilot/circuit.

Per altre banda destacar la publicitat d’El Mundo Deportivo al cotxe de David Bosch, una publicació que des que l'amic Raimond Blancafort se’n va jubilar s’hi ha notat molt!

Bon confinament! Bona becaina!

Josep Maria Vidal

Nota de JAS: David Bosch ha sido un gran piloto que ha triunfado en la mayor parte de disciplinas que ha disputado en nuestro país, en especial karting y monoplazas. Hoy en día, desde la escuela Fast de ParcMotor (Castellolí), de la que es director técnico y responsable de la sección de turismos, Bosch enseña a conducir mejor y se le puede ver regularmente en TV3, donde ofrece consejos de conducción desde el microprograma Autoteràpia.

La foto que ilustra esta breve historia está tomada en el Circuit de Catalunya en 1998 y se ve a Josep Maria Vidal junto a David Bosch y el Coloni-Nissan del equipo Promodriver, que utilizó aquella temporada 1998 del Open Fortuna by Nissan.

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es