Toni Bou & Jordi Vidal, vides paral·leles 5 de novembre del 2006. L'anoienc Toni Bou aconseguia al Trial de Tona (Osona) el seu primer títol de Campió d'Espanya de Trial. El també anoienc Jordi Vidal aconseguia en aquest mateix trial la seva primera armilla de fotògraf del motor, com es veu a la foto.

Aquest va ser el primer i únic campionat de Toni Bou amb Beta Trueba, l'any següent ja va fitxar per Montesa. Justament aleshores, i durant tres anys, en Jordi va treballar per a Beta Trueba. El Toni és el pilot que més títols mundials ha aconseguit. Cap pilot de qualsevol altra categoria motociclista té tants títols... i els que vindran.

En Jordi, ha aconseguit portar una armilla en totes les especialitats del motor, des del trial a la Fórmula 1, passant pel WRC i fins i tot al mundial de Rallycross, al Canadà, va ser l'únic fotògraf català i estatal amb armilla.

Actualment els amics anoiencs Bou i Vidal no viuen a la comarca de l’Anoia. Això sí, la parella de Bou és osonenca. I la de Vidal, també.

Que tindrà Osona? O que tindrà l'Anoia?

Josep Maria Vidal
Des del confinament d’Igualada

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es