Demana l’obra que narra el mig segle de l’entitat a info@escuderiaosona.com 

Per Sant Jordi, ‘Escuderia Osona, 50 anys de projectes’ amb un 20% de descompte Aquest dijous dia 23 d’abril es viurà una diada de Sant Jordi molt atípica a causa de la situació actual que s’està vivint. Tot i això, es podrà celebrar aquest esdeveniment cultural des de casa, i quina millor forma de fer-ho que endinsar-se en les pàgines d’una lectura molt recomanada per amants del motor i de la història de l’esport.

Des d’Escuderia Osona faran arribar a tot aquell qui ho desitgi el llibre que narra els 50 anys de l’entitat amb un 20% de descompte, demanant-lo a través del mail: info@escuderiaosona.com. És una gran oportunitat de poder llegir una obra que ha tingut un gran èxit, ja que està farcida de moments, dades, classificacions, fotografies i detalls d’una entitat amb una llarga història.

Una afició, una comarca, una entitat, un llibre
El llibre, que es va presentar el passat 9 de juny de 2019 en un acte on hi van assistir prop de 400 persones entre pilots destacats i personalitats del món del motor, va estar escrit i coordinat per Josep Autet. L’idioma és el català i compta amb 580 pàgines distribuïdes en 50 capítols, un per any, amb un repàs exhaustiu a tota l'activitat del club, les seves persones i pilots, resultats de curses, principals efemèrides des de 1968 i cròniques resumides de totes les competicions i activitats organitzades. El relat comença amb els passos previs al naixement de la pròpia entitat i del I Rallye Osona (1969) i culmina amb el desenvolupament del 50 Ral·li Osona (2018), passant per la resta de competicions i proves que des de fa 20 anys tenen com a epicentre el Circuit d’Osona i també altres curses de carretera com la Pujada a Sant Bartomeu del Grau o el Ral·li Esprint de Sant Julià.

Joan Panadès, president de l’Escuderia Osona
Ja que no podrem oferir-lo directament al carrer tal com voldríem, hem pensat que pot ser una bona idea facilitar, amb una interessant oferta, que el llibre de la nostra història pugui arribar als aficionats o pilots que encara no el tinguin. Estic segur que l’obra pot complaure a tota persona que ha viscut de prop, en algun moment de la seva vida, les curses o activitats que l’Escuderia Osona hem anat organitzant al llarg dels darrers 50 anys”.

Josep Autet, autor d'“Escuderia Osona, 50 anys de projectes”
La presentació que vam fer fa menys d’un any va ser multitudinària i al llarg dels mesos que han passat des que el llibre és disponible s’ha anat estenent la convicció que hi ha poques escuderies al país amb tanta història i diversitat d’activitats. Fer-la va ser una feinada de 18 mesos; tant l’autora del disseny, Laura Segarra, com jo mateix i les persones que em van ajudar, vam donar el millor de nosaltres per oferir una obra útil per a la posteritat”.Solicita el libro que narra el medio siglo de la entidad en info@escuderiaosona.com

Por Sant Jordi, ‘Escuderia Osona, 50 anys de projectes’ con un 20% de descuento

Este jueves día 23 de abril se vivirá una fiesta de Sant Jordi muy atípica debido a la situación actual que se está viviendo. Aun así, se podrá celebrar este acontecimiento cultural desde casa, y qué mejor forma de hacerlo que adentrarse en las páginas de una lectura muy recomendada para amantes del motor y de la historia del deporte.

Desde Escuderia Osona harán llegar a todo aquel que lo desee el libro que narra los 50 años de la entidad con un 20% de descuento, pidiéndolo a través del mail info@escuderiaosona.com. Es una gran oportunidad de poder leer una obra que ha tenido un gran éxito, ya que está llena de momentos, datos, clasificaciones, fotografías y detalles de una entidad con una larga historia.

Una afición, una comarca, una entidad, un libro
El libro, que se presentó el 9 de junio de 2019 en un acto donde asistieron cerca de 400 personas entre pilotos destacados y personalidades del mundo del motor, está escrito y coordinado por Josep Autet. El idioma es el catalán y cuenta con 580 páginas distribuidas en 50 capítulos, uno por año, con un repaso exhaustivo a toda la actividad del club, sus personas y pilotos, resultados de carreras, principales efemérides desde 1968 y crónicas resumidas de todas las competiciones y actividades organizadas. El relato empieza con los pasos previos al nacimiento de la propia entidad y del I Rallye Osona (1969) y culmina con el desarrollo del 50 Ral·li Osona (2018), pasando por el resto de competiciones y pruebas que desde hace 20 años tienen como epicentro el Circuit d’Osona y también otras pruebas de carretera como la Pujada a Sant Bartomeu del Grau o el Ral·li Esprint de Sant Julià.

Joan Panadès, presidente de Escuderia Osona
Puesto que no podremos ofrecerlo directamente en la calle tal como quisiéramos, hemos pensado que puede ser una buena idea facilitar, con una interesante oferta, que el libro de nuestra historia pueda llegar a los aficionados o pilotos que todavía no lo tengan. Estoy seguro que la obra puede complacer a toda persona que ha vivido de cerca, en algún momento de su vida, las carreras o actividades que hemos ido organizando en Escuderia Osona a lo largo de los últimos 50 años”.

Josep Autet, autor de “Escuderia Osona, 50 anys de projectes”
La presentación que hicimos hace menos de un año fue multitudinaria y a lo largo de los meses que han pasado desde que el libro está disponible se ha ido extendiendo la convicción que hay pocas escuderías en el país con tanta historia y diversidad de actividades. Hacer el libro fue un trabajo de 18 meses; tanto la autora del diseño, Laura Segarra, como yo mismo y las personas que me ayudaron, dimos lo mejor de nosotros para ofrecer una obra de consulta útil y amena”.

Mailchimp

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es