La situación sanitaria derivada de la Covid-19 y la incertidumbre en la evolución del campeonato de Francia aconsejan esta medida 

La Pujada a Arinsal se disputará en 2021 



ACA Esport, división deportiva del Automòbil Club d’Andorra, comunica la cancelación de la que tenía que ser tercera edición de la Pujada a Arinsal, prueba de montaña que estaba programada para los días 13 y 14 de junio de 2020 y que ha quedado pospuesta hasta 2021, en una fecha todavía por definir.

Esta decisión se ha tomado después de valorar la situación sanitaria negativa que todavía podría haber el próximo mes de junio y también teniendo en cuenta la incertidumbre en cuanto a los campeonatos automovilísticos de montaña de Francia, para los cuales la carrera andorrana puntúa.

Si bien en Andorra la pandemia derivada de la Covid-19 ya ha pasado por su momento de máxima alerta y se encuentra en camino de su completo control, a día de hoy no pasa lo mismo en Francia, lo cual, teniendo en cuenta que el grueso de participantes tiene que venir de este país, no hace viable la celebración de la carrera y menos cuando las competiciones en el estado francés todavía no han empezado esta temporada.

Como consecuencia de toda esta situación, queda cancelado también el Trophée des Pyrénées 2020, dado que todas las pruebas programadas hasta el mes de junio (4 carreras del total de 6) no se organizarán y el resto quedan pendientes también de la situación sanitaria.

El Automòbil Club d’Andorra y la Fédération Française du Sport Automobile ya han acordado que la prueba de Arinsal de 2021 entrará en el calendario del ‘Championnat de France de la Montagne-2ème Division’ de la próxima temporada. La Pujada a Arinsal se disputa en el selectivo trazado de la carretera CS-520 a la estación de esquí de Arinsal (Vallnord Pal-Arinsal) y cuenta con el apoyo de Vallnord-Pal Arinsal y del Comú de La Massana.

Las otras dos competiciones de carretera programadas por ACA Esport siguen su camino y la previsión es que se puedan celebrar sin problemas en sus fechas ya anunciadas, en el caso del Ral·li d’Andorra Històric los días 26 y 27 de septiembre y en el del Andorra Winter Rally el domingo 20 de diciembre. Las dos pruebas están reservadas a coches clásicos e históricos, todos en la modalidad de regularidad y en carretera cerrada.




La Pujada a Arinsal es disputarà el 2021

La situació sanitària derivada de la Covid-19 i la incertesa en l’evolució del campionat de França aconsellen la mesura

Andorra la Vella, 5 de maig de 2020. ACA Esport, divisió esportiva de l’Automòbil Club d’Andorra, comunica la cancel·lació de la que havia de ser la tercera edició de la Pujada a Arinsal, prova de muntanya que estava programada per als dies 13 i 14 de juny de 2020 i que ha quedat posposada fins el 2021, en una data encara per definir.

Aquesta decisió s’ha pres després de valorar la situació sanitària negativa que encara hi podria haver el proper mes de juny i també tenint en compte la incertesa al voltant dels campionats automobilístics de muntanya de França, per als quals puntua la cursa andorrana.

Si bé a Andorra la pandèmia derivada de la Covid-19 ja ha passat pel seu moment de màxima alerta i es troba pel camí del seu complet control, a dia d’avui no passa el mateix a França, la qual cosa, tenint en compte que el gruix de participants ha de venir d’aquest país, no fa viable la celebració de la cursa i menys quan les competicions a l’estat francès encara no han començat aquesta temporada.

Com a conseqüència de tota aquesta situació, queda cancel·lat també el Trophée des Pyrénées 2020, donat que totes les proves programades fins al mes de juny (4 curses del total de 6) no s’organitzaran i la resta queden pendents també de la situació sanitària.

L’Automòbil Club d’Andorra i la Fédération Française du Sport Automobile ja han acordat que la prova d’Arinsal de 2021 entrarà en el calendari del ‘Championnat de France de la Montagne-2ème Division’ de la propera temporada. La Pujada a Arinsal es disputa en el selectiu traçat de la carretera CS-520 a l’estació d’esquí d’Arinsal (Vallnord Pal-Arinsal) i compta amb el suport de Vallnord-Pal Arinsal i del Comú de La Massana.

Les altres dues competicions de carretera programades per ACA Esport segueixen el seu camí i la previsió és que es puguin celebrar sense problemes en les seves dates ja anunciades, en el cas del Ral·li d’Andorra Històric els dies 26 i 27 de setembre i en el de l’Andorra Winter Rally el diumenge 20 de desembre. Les dues proves estan reservades per a cotxes clàssics i històrics, tots en la modalitat de regularitat i en carretera tancada.



La Pujada a Arinsal sera disputée en 2021

La situation sanitaire provoquée par le Covid-19 et l’incertitude concernant l’évolution du championnat de France préconisent cette mesure.

Andorre-la-Vieille, 5 mai 2020 - ACA Esport, la division sportive de l’Automòbil Club d’Andorra, communique l’annulation de celle qui devait être la troisième édition de la Pujada a Arinsal, une épreuve de montagne initialement programmée les 13 et 14 juin 2020 et qui a été reportée pour 2021, à une date qui reste encore à définir.

Cette décision a été prise après avoir évalué la situation sanitaire négative qui pourrait toujours être présente au mois de juin prochain et en tenant compte également de l’incertitude concernant les championnats automobiles de montagne en France, pour lesquels la course andorranne comptabilise.

Bien qu’en Andorre la pandémie provoquée par le Covid-19 ait déjà traversé sa phase d’alerte maximale et soit en voie de contrôle complet, en France en revanche, il n’en va pas de même à l’heure actuelle. C’est pourquoi, compte tenu que la majorité des participants doive venir de ce pays, l’organisation de la course n’est pas viable et encore mois lorsque les compétitions dans l’état français n’ont pas encore commencé cette saison.

En conséquence de cette situation exclusive, le Trophée des Pyrénées 2020 est également annulé, du fait que toutes les épreuves programmées jusqu’au mois de juin (4 courses sur un total de 6) ne seront pas organisées et que les autres restent également en suspens, selon la situation sanitaire.

L’Automòbil Club d’Andorra et la Fédération Française du Sport Automobile ont déjà décidé que l’épreuve d’Arinsal de 2021 sera incorporée au calendrier du Championnat de France de la Montagne-2ème Division de la saison prochaine. La Pujada a Arinsal sera disputée sur le tracé sélectif de la route CS-520 menant à la station de ski d’Arinsal (Vallnord Pal Arinsal) et compte sur le soutien de Vallnord-Pal Arinsal et de Comú de La Massana.

Les deux autres compétitions sur route programmées par ACA Esport suivent leur cours et il est prévu qu’elles puissent être organisées sans problème aux dates déjà annoncées, c’est le cas du Ral·li d’Andorra Històric les 26 et 27 septembre et de l’Andorra Winter Rally, le dimanche 20 décembre. Les deux épreuves sont réservées aux véhicules classiques et historiques, qui s’inscrivent tous dans la catégorie régularité et en route fermée. 

Mailchimp

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es