En marcha el Volant RACC 2020 



El Volant RACC/Trofeu Mavisa 2020 ha presentado hace poco el nuevo calendario para la presente temporada. Debido a las circunstancias excepcionales por la pandemia de la Covid-19 y el consecuente parón de todas las actividades, el RACC ha tenido que rehacer el programa previsto al inicio del año, logrando encajar seis pruebas de septiembre a final de año, una de ellas el RallyRACC Catalunya-Costa Daurada.

Las inscripciones siguen abiertas y en breve se publicará un complemento al reglamento, que se ha visto alterado por el Coronavirus. A pesar de las circunstancias, la temporada se presenta apasionante y con más ganas de competición y pelea por el título que nunca en la copa de promoción más importante del país.

El nuevo calendario presenta seis pruebas puntuables, de las cuales se sumarán los cinco mejores resultados. Tres rallyes serán sobre tierra y otros tres sobre asfalto.
La cita inaugural será en el Rallye Memorial Abel Puig (5 de septiembre) y le seguirán el Ral·li de Vidreres (19 de septiembre); la que sin duda será cita estrella y que después de muchos años volverá a puntuar para el Volant RACC/Trofeu MAVISA, el RallyRACC Catalunya-Costa Daurada previsto para el 23-24 de octubre; el Ral·li Ciutat de Tàrrega (7 de noviembre); el Ral·li Osona, prueba tradicional del verano y que pasa al 21 de noviembre; y para cerrar la temporada el Ral·li 2000 Viratges, que se retrasa al 12 de diciembre.

Todos los interesados en comprar el Peugeot 208 1.2 PureTech VR del Volant RACC/Trofeo Mavisa tienen que contactar con el Sr. Sergi Pérez, sperez@mavisa.es, teléfono 629 612 986.

Calendario 2020
5 de septiembre – Rallye Memorial Abel Puig (tierra)
19 de septiembre – Ral·li de Vidreres (tierra)
23 i 24 de octubre – RallyRACC (asfalto)
7 de noviembre – Ral·li Ciutat de Tàrrega (tierra)
21 de noviembre – Ral·li Osona (asfalto)
12 de diciembre – Ral·li 2000 Viratges (asfalto)



En marxa el Volant RACC 2020

El Volant RACC/Trofeu Mavisa 2020 ha presentat fa poc el nou calendari per a la present temporada. A causa de les circumstàncies excepcionals per la pandèmia de la Covid-19 amb l'aturada de totes les activitats, el RACC ha hagut de refer el programa previst a l'inici de l'any, aconseguint encaixar sis proves de setembre a final d'any, una d'elles el RallyRACC Catalunya-Costa Daurada.

Les inscripcions continuen obertes i en breu es publicarà un complement del reglament, que s’ha vist alterat pel Coronavirus. Tot i les circumstàncies la temporada es presenta apassionant i amb més ganes de competició i lluita pel títol que mai en la copa de promoció més important de país.

El nou calendari presenta sis proves puntuables, de les quals se sumaran els cinc millors resultats. Tres ral·lis seran de terra i tres més d'asfalt. La cita inaugural de l'any 2020 serà al Ral·li Memorial Abel Puig (5 de setembre) i el seguiran el Ral·li de Vidreres (19 de setembre); la cita estrella del certamen i que després de molts anys tornarà a puntuar per al Volant RACC/Trofeu Mavisa, el RallyRACC Catalunya-Costa Daurada previst pel 23-24 d'octubre; el Ral·li de Tàrrega (7 de novembre); el Ral·li Osona, una prova tradicionalment d'estiu que passa al 21 de novembre; i per tancar la temporada el Ral·li 2000 Viratges, que s'endarrereix al 12 de desembre.

Per a tots els interessats a comprar el Peugeot 208 1.2 PureTech VR del Volant RACC/Trofeu Mavisa han de contactar amb el Sr. Sergi Pérez, sperez@mavisa.es, telèfon 629.612.986.

Calendari 2020
5 de setembre – Rallye Memorial Abel Puig (terra)
19 de setembre – Ral·li de Vidreres (terra)
23 i 24 d’octubre – RallyRACC (asfalt)
7 de novembre – Ral·li Ciutat de Tàrrega (terra)
21 de novembre – Ral·li Osona (asfalt)
12 de desembre – Ral·li 2000 Viratges (asfalt)

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es