La recta del Circuit ha estat escenari de l’acte presidit pel conseller d’Interior, Miquel Buch, on s’han lliurat els primers 90 vehicles 

Presentats al Circuit els nous vehicles dels Bombers de la Generalitat El Circuit de Barcelona-Catalunya ha acollit aquest migdia la presentació dels nous vehicles dels Bombers de la Generalitat, en un acte presidit pel conseller d'Interior, Miquel Buch, i acompanyat pel president del RACC i president del Circuit, Josep Mateu; el director general del Circuit, Joan Fontserè; i l’alcalde de Montmeló, Pere Rodríguez.

La recta del Circuit ha estat l’escenari d’excepció d’aquest acte, on s’han lliurat els primers 90 vehicles del total de 263. El conseller ha explicat que la posada al dia de la flota de vehicles és un dels punts del Pla Bombers 2025 elaborat per la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments.

Al lliurament de vehicles també hi han estat presents el subdirector General Operatiu dels Bombers de la Generalitat, David Borrell, la directora de Serveis del departament d’Interior, Silvia Quesada; el director general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, Manel Pardo; i el subdirector general tècnic dels Bombers de la Generalitat, Antonio Ramos, entre d’altres autoritats.

Amb aquest acte, el Circuit de Barcelona-Catalunya ha tornat a posar en valor la polivalència de les seves instal·lacions. Un traçat on no només se celebren curses, sinó un recinte on es poden dur a terme tot tipus d’accions i activitats.

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es