5 y 6 de febrero de 2021: 8 Rally Lloret de Mar 



• Lloret de Mar volverá a ser el epicentro del mundo de los rallys
• Tendrá 147 km de velocidad distribuidos en 12 tramos cronometrados
• La carrera se abrirá de nuevo a Velocidad (modernos y clásicos), Regularidad y Legend-Exhibición
• V-Line Org. y el Ayuntamiento de Lloret de Mar cierran un acuerdo para 4 años más

Tras el gran éxito vivido en el regreso de los rallys a Lloret de Mar con la celebración el pasado mes de febrero de la séptima edición del Rally Lloret de Mar, el ayuntamiento lloretense y V-Line Org. han cerrado un acuerdo de cuatro años, mediante el cual esta carrera entra en una época de estabilidad y confirmación que la puede llevar a los objetivos deportivos y mediáticos más altos. El objetivo es ahora más claro que nunca: consolidar el rally sin marcarse ningún límite, ni de tiempo ni de tipo de competición a desarrollar de cara al futuro.

En su calidad de máximo responsable y a menos de dos meses para la disputa del rally, V-Line Org. anuncia que la prueba se realizará los días 5 y 6 de febrero de 2021 y, como en la pasada edición, iniciará el calendario del campeonato de Catalunya de rallys en todas sus categorías y modalidades. Las inscripciones, que se abrieron el pasado 30 de noviembre y se cerrarán el 29 de enero de 2021, se pueden realizar aquí.

En cuanto al programa-horario, la mañana del día 5 de febrero se realizarán las verificaciones administrativas (Hotel Evenia Olympic Palace) y técnicas (Pabellón Deportivo) y también el shakedown o tramo de pruebas (carretera Lloret Blau).

El mismo día 5 el parque de trabajo se ubicará en el Paseo Camprodon y Arrieta y el parque cerrado de vehículos se situará en el Paseo Jacint Verdaguer. La salida del 8 Rally Lloret de Mar se dará desde el podio situado en el habitual emplazamiento justo frente a la plaza de la Vila, a las 17 horas, iniciando una etapa que será nocturna y finalizará en ese mismo lugar alrededor de la 1 de la madrugada del día siguiente.

La segunda y última etapa será completamente diurna y se correrá entre las 11 y las 18.10 horas del sábado 6, siempre con el Paseo Marítimo como marco central, lugar donde a primera hora de la tarde se hará el reparto de trofeos.

Tramos míticos y selectivos
El itinerario de esta exigente carrera lo compondrán 12 tramos que sumarán un total de 147 km cronometrados, todos ellos emblemáticos, que marcarán la esencia de esta recuperada prueba. La etapa del viernes 5 estará formada por dos pasadas a los tramos de Tossa-Sant Grau (14,1 km), Cladells (9,5) y Osor (12,9). El sábado 6 también se disputarán tres tramos a realizar dos veces: Pujada Els Àngels (9,4 km), Santa Pellaia (9,9) y Canyet (17,4), este último será el más largo y cerrará un rally que promete emoción e igualdad hasta el final.

El 8 Rally Lloret de Mar está abierto a coches y equipos de las modalidades de Velocidad para coches modernos y clásicos, Regularidad para clásicos y también los vehículos Legend-Exhibición, un conglomerado de coches que tienen cabida en una carrera donde todo el mundo puede competir y disfrutar de unas carreteras y un entorno ideal.

El retorno de 2020 estuvo en la línea de lo que se podía prever. Pilotos y equipos tenían muchas ganas de empezar la temporada en un rally que les ofreciera una buena organización, los tramos habituales de la zona y todo el sabor de una carrera mítica que ha dejado huella en todos los que la vivieron en épocas anteriores. Salieron 87 coches, cantidad que se espera no sólo igualar, sino también superar en 2021.

Jaume Dulsat, alcalde de Lloret de Mar: "El contexto actual de la pandemia de la covid-19 hace difícil la celebración de eventos, pero desde Lloret de Mar seguimos apostando por su organización adaptando los formatos con estrictos protocolos de seguridad sanitaria. Nuestra trayectoria como sede de competiciones automovilísticas está consolidada y estamos seguros de que nuevamente será todo un éxito".

Jordi Orobitg, concejal de Promoción Económica: "El año pasado, cuando decidimos recuperar un rally como es el mítico Rally Lloret de Mar, hubo una gran aceptación con un alto número de inscripciones y la valoración fue muy positiva. Esto reafirma el hecho de que Lloret de Mar sigue siendo el epicentro de la Costa Brava para este tipo de competiciones".

Francesc Gutiérrez, máximo responsable de V-Line Org.: "Estamos muy contentos de poder celebrar una nueva edición de este rally que, a pesar de todas las dificultades, este año ha sido un éxito que nos gustaría repetir en 2021. También queremos hacer un agradecimiento muy especial al Ayuntamiento de Lloret y a todos los patrocinadores que nos dan su apoyo en unos momentos muy complicados, lo que dice mucho de las personas emprendedoras que tienen ganas de seguir adelante. Sólo este hecho nos da la moral suficiente para trabajar duro y llevar a cabo un rally aún mejor que el de este año, con el objetivo de que la gente disfrute de su pasión, en un entorno inmejorable como es Lloret".

Lloret de Mar no ha dejado de respirar automovilismo y rallys y este acuerdo de cuatro años con V-Line Org. demuestra que la voluntad de esta villa de recuperar protagonismo en este deporte es tan verídica como lo certifica el apoyo que los pilotos y los equipos le han empezado a dar en la edición de 2020.

Además del máximo impulsor del rally, el Ayuntamiento de Lloret de Mar y su área de Promoción Económica, el 8 Rally Lloret de Mar contará con el patrocinio de Michelin, Bricoceràmic, Diputació de Girona, Secretaria General de l’Esport y la colaboración del Hotel Evenia Olympic Palace, donde se ubicará de nuevo la base organizativa de la prueba.

Más información: media@vlineorg.com



5 i 6 de febrer de 2021: 8è Rally Lloret de Mar


• Lloret de Mar tornarà a ser l’epicentre del món dels ral·lis
• El ral·li tindrà 147 km de velocitat distribuïts en 12 trams cronometrats
• La cursa s’obrirà de nou a Velocitat (moderns i clàssics), Regularitat i Legend-Exhibició
• V-Line Org. i l’Ajuntament de Lloret de Mar tanquen un acord per 4 anys més

Després del gran èxit viscut en el retorn dels ral·lis a Lloret de Mar amb la celebració el passat mes de febrer de la setena edició del Rally Lloret de Mar, l’ajuntament lloretenc i V-Line Org. han tancat un acord de quatre anys, mitjançant el qual aquesta cursa entra en una època d’estabilitat i confirmació que la pot portar als objectius esportius i mediàtics més alts. L’objectiu és ara més clar que mai: consolidar el ral·li sense marcar-se cap límit, ni de temps ni de tipus de competició a desenvolupar amb vista al futur.

En la seva qualitat de màxim responsable i a menys de dos mesos per a la disputa del ral·li, V-Line Org. anuncia que la prova es farà els dies 5 i 6 de febrer de 2021 i, com en la passada edició, iniciarà el calendari del Campionat de Catalunya de Ral·lis en totes les seves categories i modalitats. Les inscripcions, que es van obrir el passat 30 de novembre i es tancaran el 29 de gener de 2021, es poden realitzar aquí.

Pel que fa al programa-horari, el matí del dia 5 de febrer es faran les verificacions administratives (Hotel Evenia Olympic Palace) i tècniques (Pavelló Esportiu) i també el shakedown o tram de proves (carretera Lloret Blau).

El mateix dia 5 el parc de treball s’ubicarà en el Passeig Camprodon i Arrieta i el parc tancat de vehicles se situarà en el Passeig Jacint Verdaguer. La sortida del 8è Rally Lloret de Mar es donarà des del podi situat a l’habitual emplaçament just davant de la plaça de la Vila, a les 17 hores, iniciant una etapa que serà nocturna i finalitzarà en aquell mateix lloc pels voltants de la 1 de la matinada de l’endemà.

La segona i darrera etapa serà completament diürna i es correrà entre les 11 i les 18.10 hores del dissabte 6, sempre amb el Passeig Marítim com a marc central, lloc on a primera hora del vespre es farà el repartiment de trofeus.

Trams mítics i selectius
L’itinerari d’aquesta exigent cursa el composaran 12 trams que sumaran un total de 147 km cronometrats, tots ells emblemàtics, que marcaran l’essència d’aquesta recuperada prova. L’etapa del divendres 5 estarà formada per dues passades als trams de Tossa-Sant Grau (14,1 km), Cladells (9,5) i Osor (12,9). El dissabte 6 també es disputaran tres trams a realitzar dues vegades: Pujada Els Àngels (9,4 km), Santa Pellaia (9,9) i Canyet (17,4), aquest últim serà el més llarg i clourà un ral·li que promet emoció i igualtat fins el final.

El 8è Rally Lloret de Mar està obert a cotxes i equips de les modalitats de Velocitat per a cotxes moderns i clàssics, Regularitat per a clàssics i també als vehicles Legend-Exhibició, un conglomerat de cotxes que tenen cabuda en una cursa on tothom pot competir i gaudir d’unes carreteres i un entorn ideal.

El retorn de 2020 va estar en la línia del que es podia preveure. Pilots i equips tenien moltes ganes de començar la temporada en un ral·li que els oferís una bona organització, els trams habituals de la zona i tot el regust d’una cursa mítica que ha deixat empremta a tots els que la van viure en èpoques anteriors. Van sortir 87 cotxes, quantitat que s’espera no només igualar sinó també superar el 2021.

Jaume Dulsat, alcalde de Lloret de Mar: El context actual de la pandèmia de la covid-19 fa difícil la celebració d'esdeveniments, però des de Lloret de Mar continuem apostant per la seva organització adaptant els formats amb estrictes protocols de seguretat sanitària. La nostra trajectòria com a seu de competicions automobilístiques està consolidada i estem segurs de que novament serà tot un èxit.

Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica: “L’any passat, quan vam decidir recuperar un ral·li com és el mític Rally Lloret de Mar, hi va haver una gran acceptació amb un alt nombre d'inscripcions i la valoració va ser molt positiva. Això referma el fet que Lloret de Mar continua sent l'epicentre de la Costa Brava per aquest tipus de competicions”.

Francesc Gutiérrez, màxim responsable de V-Line Org.: Estem molt contents de poder celebrar una nova edició d'aquest ral·li que, malgrat totes les dificultats, aquest any ha estat un èxit que ens agradaria repetir el 2021. També volem fer un agraïment molt especial a l'Ajuntament de Lloret i a tots els patrocinadors que ens donen el seu suport en uns moments molt complicats, la qual cosa diu molt de les persones emprenedores que tenen ganes de seguir endavant. Només aquest fet ens dóna la moral suficient per treballar dur i portar a terme un ral·li encara millor que l'any passat, amb l'objectiu que la gent gaudeixi de la seva passió, en un entorn immillorable com és Lloret.

Lloret de Mar no ha deixat mai de respirar automobilisme i ral·lis i aquest acord de quatre anys amb V-Line Org. demostra que la voluntat d’aquesta vila de recuperar protagonisme en aquest esport és tan verídica com ho certifica el recolzament que els pilots i els equips li han començat a donar en aquesta edició de 2020.

A més del màxim impulsor del ral·li, l’Ajuntament de Lloret de Mar i la seva àrea de Promoció Econòmica, el 8è Rally Lloret de Mar comptarà amb el patrocini de Michelin, Bricoceràmic, Diputació de Girona, Secretaria General de l’Esport i la col·laboració de l’Hotel Evenia Olympic Palace, on s’ubicarà de nou la base organitzativa de la prova.

Mes informació: media@vlineorg.com

Mailchimp

Descargar PDF

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es