Gran participació a les 3 Hores de Resistència sobre Terra de Moià 



El circuit Verd de Moià ha sigut l’escenari de la primera cursa de la temporada del Trofeu Català de Resistència Terra. La gran resposta dels participants, que han omplert el traçat de la comarca del Moianès amb 75 equips, ha obligat el Moto Club Moianès a reubicar la tradicional sortida de la cursa a l’estil Le Mans en un espai més ampli.

La Resistència Terra 3 Hores de Moià s’ha celebrat enmig d’un dia primaveral amb un recorregut molt dinàmic que combinava a la perfecció trams d’enduro amb trams de cross. Gràcies a tots aquests ingredients, els pilots de les categories convocades: Màster 40, Màster 50, RS Júnior i RS Sènior, han gaudit d’una gran jornada de motociclisme. Pel que fa als resultats del dia, només cinc equips han estat capaços d’arribar a les 37 voltes al llarg de les tres hores de Resistència.

L’equip vencedor, corresponent a la categoria RS Sènior, ha estat el format per Joel Vives i Marc Vives. Els germans Vives han creuat la bandera de quadres amb només 8 segons de marge sobre el segon classificat, un equip encapçalat per Lluís Gonfaus i Marc Calmet. El top tres de la categoria RS Sènior l’ha completat Jordi Quer, un dels únics pilots que ha participat en solitari. Quer ha finalitzat la prova a poc més de 40 segons de l’equip vencedor.

Pel que fa a la categoria RS Júnior, dos equips s’han colat entre el top 5 de l’scratx. Per una banda els vencedors de la categoria Júnior, Martí Escofet i Jan Olivera, que han quedat a només 6 segons dels guanyadors de la general, i per l’altra David Noya i Jordi Braque, cinquens a la general i segons de la categoria RS Júnior. El podi de RS Júnior l’ha completat l’equip format pels germans Pau i Sergi Conesa, que han quedat a una volta d’Olivera i Escofet.

Destacada victòria de Leandre Casas i Josep Mallofré en la categoria Màster 40. Tots dos pilots han completat un total de 69 girs al circuit, 4 més que Santiago Bertran i Òscar González, que han finalitzat en segona posició. El top tres de la categoria Màster 40 l’ha completat l’equip integrat per Marc Calvet i Xevi Parés.

Finalment, pel que fa a la categoria Màster 50, Sergi Lasala i Antoni Mas s’han imposat després de completar 33 voltes. Al podi els han acompanyat Jordi Redon i Antoni Vilar, segons; i Carlos Marset i Carlos López, tercers. Al finalitzar les curses la FCM ha fet el lliurament de premis del Trofeu Català Resistència Terra corresponent a la temporada 2020.

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es