La Pujada Arinsal registra una inscripció espectacular 



• 68 pilots en una edició que compta amb cotxes de primer nivell
• 22 d’aquests vehicles participaran en la ‘Serie Nacional’

Andorra la Vella, 16 de juny de 2021.- Amb una xifra de 68 pilots inscrits, la Pujada Arinsal engegarà motors aquest dissabte amb un parc de vehicles realment espectacular: 9 barquetes, 10 vehicles CM, 4 monoplaces, 6 GT i una gran quantitat de Turismes de totes les categories. Amb aquesta llista, ACA Esport obre el Campionat de França de Muntanya 2a Divisió de la millor de les maneres. La cursa es disputarà amb els següents horaris:

Dissabte 19 de juny
09:30 – Tancament de la carretera CS520 (d’Arinsal a Comallemple)
10:00 – Entrenaments lliures
11:30 – Entrenaments oficials 1
13:00 – Entrenaments oficials 2
15:00 – 1a cursa oficial

Diumenge 20 de juny
08:00 – Tancament de la carretera CS520
09:00 – Entrenaments lliures
10:00 – 2a cursa oficial
12:00 – 3a cursa oficial

Totes les pujades d’entrenaments i de cursa de la Pujada Arinsal 2021 es correran a la CS520 d’Arinsal a Comallemple, entre les fites 0,300 i 4,300, en total 4 km amb un desnivell mitjà del 8,9%. El parc de sortida i el village de la prova estaran situats en ple centre d’Arinsal.

Inscripció d’alt nivell
Un total de 10 barquetes de pilots francesos estan inscrites en la Sèrie A francesa, la qual cosa significa que Arinsal serà on començarà una temporada que promet molta lluita. Una de les màximes figures que prendran la sortida amb aquest tipus de vehicle es Cyrille Frantz (Osella PA30T), subcampió de França de Muntanya de 2019 i Campió el 2015. També cal destacar Dimitri Pereira (Norma M20 FC), guanyador de la Pujada Ordino-Arcalís de 2017; Kevin Petit (Norma M20 FC), actual subcampió de França 2a divisió; Jean-Phillipe Martin (Norma M20B), etc.

En la Sèrie B, el pilot amb millor palmarès es Ronald Garcès (Audi R8 LMS Ultra), actual subcampió de França, però també caldrà seguir al català Jordi Gaig (Porsche 911 GT3-R), els francesos Nicolas Granier i Frédéric Toubert (Seat Leon Supercopa); Jean-Paul Terral (Aston Martin Vantage), etc.

Important participació entre els vehicles CM, encapçalats pels tres Joves Pilots de l’Automòbil Club d’Andorra: Edgar Montellà (Silver Car S3), que ve de fer un gran resultat en la Pujada a Les Ventoses; Raül Ferré (Silver Car CS), autor d’un gran paper en la passada pujada a El Fito (Asturies) i el prometedor Marc Solsona (Speed Car GTR Evo).

Per part francesa, Marc Blanchemain (Speed Car GTR), Jérôme Jacquot (Speed Car GTR Evo) i Alain Volbart (Speed Car GT) seran els més destacats. Finalment, mencionar la presència dels monoplaces conduïts per la francesa Marie Cammares (Tatuus FR 4C) i l’espanyol Abel Lombardo (Dallara F395) en la cursa pel campionat de França, i el debutant Marcel Muxella (Alpa FR92) i Antonio Vázquez (F-Renault 93) en la sèrie nacional andorrana.

Bona participació a la “Sèrie Nacional”
Un total de 22 vehicles formen la inscripció de la nova “Sèrie Nacional”, automòbils que tot i no complir la normativa de la FFSA han estat admesos a participar a Arinsal, amb classificació i premis exclusivament per a ells. La majoria són de pilots andorrans, però també hi ha francesos com el veterà Jean-Charles Massu, que presentarà un dels vehicles més interessants del lot, un Tiga SC81-Ford.

Una cursa on el públic serà especialment benvingut
Els espectadors de qualsevol origen territorial seran especialment benvinguts en aquesta edició de la Pujada Arinsal, ja que tot el principat d’Andorra gaudeix d’una situació epidemiològica molt bona, amb cap restricció per a entrar o sortir del seu territori. El cap de setmana de motor a Andorra oferirà també la màxima facilitat pel seguiment de la cursa, com per exemple aparcaments en els llocs indicats d’Arinsal i tota l’hospitalitat del país.

Un element magnífic per al seguiment de les diferents fases de la cursa serà el telecadira ‘Josep Serra’, en funcionament per al servei exclusiu de l’espectador durant els dos dies de competició. Aquest telecadira connecta la sortida amb l'arribada de la pujada, un element de transport personal extraordinàriament pràctic i original que ofereix una visió aèria del traçat excepcional.

La comoditat sol ser una norma en tots els esdeveniments automobilístics que organitza l’ACA i la Pujada Arinsal en serà un nou exemple, amb el participant i l’espectador sempre en el punt de mira. Com en les dues edicions anteriors, el pàdoc estarà situat en ple centre d'Arinsal, la qual cosa significa proximitat amb establiments i serveis de tota mena. Diversos hotels estan situats a prop de la sortida o del propi pàdoc. La base de la competició estarà ubicada a l’Ushuaia Mountain Hotel (Arinsal), just al costat del punt de sortida de la pujada.

Informació sobre la Pujada Arinsal: www.pujadaandorra.com

---------------------------------------------------------------------------------

La Pujada Arinsal registra una inscripción espectacular


• 68 pilotos en una edición que cuenta con coches de primer nivel
• 22 de estos vehículos participarán en la ‘Serie Nacional’

Andorra la Vella, 16 de junio de 2021.- Con una cifra de 68 pilotos inscritos, la Pujada Arinsal pondrá en marcha motores este sábado con un parque de vehículos realmente espectacular: 9 barquetas, 10 vehículos CM, 4 monoplazas, 6 GT y una gran cantidad de Turismos de todas las categorías. Con esta lista, ACA Esport abre el Campeonato de Francia de Montaña 2ª División de la mejor de las maneras.

La carrera se disputará con los siguientes horarios:

Sábado 19 de junio
09:30 – Cierre de la carretera CS520 (de Arinsal a Comallemple)
10:00 – Entrenamientos libres
11:30 – Entrenamientos oficiales 1
13:00 – Entrenamientos oficiales 2
15:00 – 1ª carrera oficial

Domingo 20 de junio
08:00 – Cierre de la carretera CS520
09:00 – Entrenamientos libres
10:00 – 2ª carrera oficial
12:00 – 3ª carrera oficial

Todas las subidas de entrenamientos y de carrera de la Subida Arinsal 2021 se correrán en la CS520 de Arinsal a Comallemple, entre los hitos 0,300 y 4,300, en total 4 km con un desnivel medio del 8,9%. El parque de salida y el village de la prueba estarán situados en pleno centro de Arinsal.

Inscripción de alto nivel
Un total de 10 barquetas de pilotos franceses están inscritas en la Serie A francesa, lo cual significa que en Arinsal empezará una temporada que promete mucha lucha. Una de las máximas figuras que tomarán la salida con este tipo de vehículos es Cyrille Frantz (Osella PA30T), subcampeón de Francia de Montaña de 2019 y Campeón el 2015. También hay que destacar a Dimitri Pereira (Norma M20 FC), ganador de la Subida Ordino-Arcalís de 2017; Kevin Petit (Norma M20 FC), actual subcampeón de Francia 2ª división; Jean-Phillipe Martin (Norma M20B), etc.

En la Serie B, el piloto con mejor palmarés será Ronald Garcès (Audi R8 LMS Ultra), actual subcampeón de Francia, pero también habrá que seguir al catalán Jordi Gaig (Porsche 911 GT3-R); los franceses Nicolas Granier y Frédéric Toubert (Seat Leon Supercopa); Jean-Paul Terral (Aston Martin Vantage), etc.

Importante participación entre los vehículos CM, encabezados por los tres Jóvenes Pilotos del Automòbil Club d’Andorra: Edgar Montellà (Silver Car S3), que viene de hacer un gran resultado en la Pujada a Les Ventoses; Raül Ferré (Silver Car CS), autor de una gran actuación en la pasada Subida al Fito (Asturias) y el prometedor Marc Solsona (Speed Car GTR Evo).

Por parte francesa, Marc Blanchemain (Speed Car GTR), Jérôme Jacquot (Speed Car GTR Evo) y Alain Volbart (Speed Car GT) serán los más destacados. Finalmente, mencionar la presencia de los monoplazas conducidos por la francesa Marie Cammares (Tatuus FR 4C) y el español Abel Lombardo (Dallara F395) en la carrera del campeonato de Francia, y el debutante Marcel Muxella (Alpa FR92) y Antonio Vázquez (F-Renault 93) en la serie nacional andorrana.

Buena participación en la “Serie Nacional”
Un total de 22 vehículos forman la inscripción de la nueva “Serie Nacional”, automóviles que a pesar de no cumplir la normativa de la FFSA han sido admitidos a participar en Arinsal, con clasificación y premios exclusivamente para ellos. La mayoría son pilotos andorranos, pero también hay franceses como el veterano Jean-Charles Massu, que presentará uno de los vehículos más interesantes del lote, un Tiga SC81-Ford.

Una carrera donde el público será especialmente bienvenido
Los espectadores de cualquier origen territorial serán especialmente bienvenidos en esta edición de la Pujada Arinsal, puesto que todo el principado de Andorra disfruta de una situación epidemiológica muy buena, con ninguna restricción para entrar o salir de su territorio. El fin de semana de motor en Andorra ofrecerá también la máxima facilidad para el seguimiento de la carrera, como por ejemplo aparcamientos en los lugares indicados de Arinsal y toda la hospitalidad del país.

Un elemento magnífico para el seguimiento de las diferentes fases de la carrera será el telesilla ‘Josep Serra’, en funcionamiento para el servicio exclusivo del espectador durante los dos días de competición. Este telesilla conecta la salida con la llegada de la subida, un elemento de transporte personal extraordinariamente práctico y original que ofrece una visión aérea del trazado excepcional.

La comodidad suele ser una norma en todos los acontecimientos automovilísticos que organiza el ACA y la Pujada Arinsal será un nuevo ejemplo de ello, con el participante y el espectador siempre en el punto de mira. Cómo en las dos ediciones anteriores, el paddock estará situado en pleno centro de Arinsal, lo cual significa proximidad con establecimientos y servicios de todo tipo. Varios hoteles están situados cerca de la salida o del propio paddock. La base de la competición estará ubicada en el Ushuaia Mountain Hotel (Arinsal), junto al punto de salida de la subida.

Información sobre la Pujada Arinsal: www.pujadaandorra.com

----------------------------------------------------------------------------------

La Course de Côte Arinsal enregistre un nombre d’engagements spectaculaire


• 68 pilotes pour une édition comptant sur des véhicules de haut niveau
• 22 de ces véhicules participeront à la « Série Nationale »

Andorre-la-Vieille, le 16 juin 2021.- Avec un nombre total de 68 pilotes engagés, la Course de Côte Arinsal fera démarrer les moteurs ce samedi avec un parc de véhicules vraiment spectaculaire : 9 barquettes, 10 véhicules Proto, 4 monoplaces, 6 GT et un grand nombre de Tourismes de toutes les catégories. Avec cette liste, l’ACA Esport ouvre le Championnat de France de la Montagne 2e division de la meilleure façon possible.

La course sera disputée selon les horaires suivants :

Samedi 19 juin
09h30 – Fermeture de la route CS520 (d’Arinsal à Comallemple)
10h00 – Entraînements libres
11h30 – Entraînements officiels 1
13h00 – Entraînements officiels 2
15h00 – 1ª course officielle

Dimanche 20 juin
08h00 – Fermeture de la route CS520
09h00 – Entraînements libres
10h00 – 2ª course officielle
12h00 – 3ª course officielle

Toutes les montées d’entraînement et de course de la Course de côte Arinsal 2021 seront parcourues sur la CS520 allant d’Arinsal à Comallemple, entre les jalons 0,300 et 4,300, soit un total de 4 km avec un dénivelé moyen de 8,9%. Le parc de départ et le village de l’épreuve seront situés en plein centre d’Arinsal.

Engagement de haut niveau
Un total de 10 barquettes de pilotes français sont engagées pour la Serie A française, ce qui signifie qu’une saison très prometteuse en termes de lutte débutera à Arinsal. L’une des plus grandes personnalités à prendre le départ avec ce type de véhicule est Cyrille Frantz (Osella PA30T), vice-champion de France de Montagne en 2019 et Champion en 2015. Il faut également souligner la présence de Dimitri Pereira (Norma M20 FC), vainqueur de la Course de côte Ordino-Arcalís de 2017; Kevin Petit (Norma M20 FC), actuel vice-champion de France de 2e division; Jean-Phillipe Martin (Norma M20B), etc.

Pour la Serie B, le pilote ayant le meilleur palmarès sera Ronald Garcès (Audi R8 LMS Ultra), actuel vice-champion de France, mais il faudra également suivre le Catalan Jordi Gaig (Porsche 911 GT3-R); les Français Nicolas Granier et Frédéric Toubert (Seat Leon Supercopa); Jean-Paul Terral (Aston Martin Vantage), etc.

Une importante participation parmi les véhicules Proto se fait aussi remarquer, dirigés par les Jeunes Pilotes de l’Automòbil Club d’Andorra : Edgar Montellà (Silver Car S3), qui vient de marquer un excellent résultat lors de la course de côte Les Ventoses; Raül Ferré (Silver Car CS), auteur d’une grande performance lors de la dernière Course de côte al Fito (Asturies) et le prometteur Marc Solsona (Speed Car GTR Evo).

Du côté français, Marc Blanchemain (Speed Car GTR), Jérôme Jacquot (Speed Car GTR Evo) et Alain Volbart (Speed Car GT) seront les plus remarquables. Pour finir, la présence des monoplaces conduits par la Française Marie Cammares (Tatuus FR 4C) et par l’espagnol Abel Lombardo (Dallara F395) sur la course du championnat de France est également à mentionner, ainsi que le débutant Marcel Muxella (Alpa FR92) et Antonio Vázquez (F-Renault 93) pour la série nationale andorranne.

Une bonne participation pour la « Série Nationale »
Un total de 22 véhicules forment l’engagement de la nouvelle « Série nationale », des véhicules qui malgré le fait qu’ils ne soient pas soumis à la règlementation FFSA, ont été admis à participer à Arinsal, avec un classement et des prix exclusivement pour eux. La majeure partie sont des pilotes andorrans, mais il y a aussi des Français comme le pilote vétéran Jean-Charles Massu, qui présentera l’un des véhicules les plus intéressants du lot: une Tiga SC81-Ford.

Une course où le public sera spécialement bienvenu
Les spectateurs venant de n’importe où seront spécialement bienvenus lors de cette édition de la Course de Côte Arinsal, puisque toute la principauté d’Andorre bénéficie d’une très bonne situation épidémiologique, avec aucune restriction pour entrer ou sortir du territoire.

Le weekend de sport mécanique à Andorre offrira également des facilités maximales pour le suivi de la course, comme par exemple des parkings sur les lieux indiqués à Arinsal ainsi que toute l’hospitalité du pays.

Le télésiège « Josep Serra » représente un magnifique élément pour le suivi des différentes étapes de la course, celui-ci sera en fonctionnement pour le service exclusif du spectateur durant les deux jours de compétition. Ce télésiège relie le départ et l’arrivée de la montée, s’agissant d’un élément de transport personnel extrêmement pratique et original qui offre une vue aérienne exceptionnelle sur le tracé.

Le confort est une norme habituelle pour tous les évènements de sport automobile organisés par l’ACA, et la Course de côte Arinsal en sera un nouvel exemple, avec participant et spectateur toujours dans la même ligne de mire. Comme lors des deux éditions précédentes, le paddock sera situé en plein centre d’Arinsal, ce qui signifie une proximité avec les établissements et services en tout genre. De nombreux hôtels sont situés juste à côté du départ ou du paddock même. La base de la compétition sera située à l’Ushuaia Mountain Hotel (Arinsal), près du point de départ de la montée

Informations sur la Course de Côte Arinsal : www.pujadaandorra.com

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es