Abiertas las inscripciones para el ANDORRA WINTER RALLY 



• En www.winterrallyandorra.com
• 60 plazas para vehículos atmosféricos de 2 ruedas motrices
• La prueba invernal se disputará el domingo 19 de diciembre

Andorra la Vella, 8 de noviembre de 2021. La división deportiva del Automòbil Club d’Andorra, ACA Esport, ha abierto hoy el plazo para inscribirse en el ANDORRA WINTER RALLY, la prueba invernal de regularidad para clásicos en carretera cerrada que este año 2021 se correrá el domingo 19 de diciembre. El plazo quedará abierto hasta las 12 horas del viernes 10 de diciembre o hasta que se cubran las 60 plazas previstas.

Las inscripciones se pueden cursar telemáticamente a través de www.winterrallyandorra.com, sitio web en el que se puede descargar el reglamento de la prueba. La nueva reglamentación que se aplica en esta edición para la admisión de vehículos también está disponible en la web. Este año 2021 la prueba está reservada a vehículos de competición de 2 ruedas motrices y equipados con motor atmosférico, sin turbocompresor, distribuidos en tres categorías según el año de fabricación:

Categoría 1: Construidos y homologados hasta 31 de diciembre de 1969
Categoría 2: Construidos y homologados del 1 de enero 1970 a 31 de diciembre 1975
Categoría 3: Construidos y homologados del 1 de enero 1976 a 31 de diciembre 1981

A su vez, los vehículos se subdividirán en tres clases según la cilindrada (Clase 1 hasta 1.300cc; Clase 2 de 1.301cc hasta 2.000cc y Clase 3, superiores a 2.001cc).

También se admitirán, previa aceptación por parte el organizador, vehículos de competición de la categoría J1, construidos y homologados del 1 de enero 1982 a 31 de diciembre 1985.

El ANDORRA WINTER RALLY cuenta de nuevo con la colaboración del Comú d’Ordino y de Canillo, así como el patrocinio de Andorra Sotheby's International Realty, empresa afiliada a la prestigiosa marca Sotheby's International Realty® dedicada a la compraventa de propiedades en el País de los Pirineos.

Todos los participantes con Blunik RX
Por segunda vez, todos los participantes utilizarán el mismo sistema “Regularity Experience” (tanto las medias de regularidad como el cronometraje) aportado por Blunik, que equipará a todos los equipos con el dispositivo Blunik RX. Desde el principio, pilotos y copilotos podrán seguir la regularidad de una manera muy fácil, solo atendiendo las sencillas indicaciones que ofrezca el aparato, manteniendo así la media estipulada a lo largo de cada tramo con la ayuda de una luz led azul, indicador que señala al equipo que mantiene el ritmo adecuado.

---------------

Obertes les inscripcions per a l'ANDORRA WINTER RALLY

• Aquest dilluns 8 de novembre a www.winterrallyandorra.com
• 60 places per a vehicles atmosfèrics de 2 rodes motrius
• La prova hivernal es disputarà el diumenge 19 de desembre

Andorra la Vella, 8 de novembre de 2021. La divisió esportiva de l’Automòbil Club d’Andorra, ACA Esport, ha obert avui el termini per a inscriure's a l'ANDORRA WINTER RALLY, la prova hivernal de regularitat per a clàssics en carretera tancada que aquest any 2021 es correrà el diumenge 19 de desembre. El termini quedarà obert fins a les 12 hores del divendres 10 de desembre o fins que es cobreixin les 60 places previstes.

Les inscripcions es poden cursar telemàticament a través de www.winterrallyandorra.com, lloc web en el qual es pot descarregar el reglament de la prova. La nova reglamentació que s'aplica en aquesta edició per a l'admissió de vehicles també està disponible a la web. Aquest any 2021 la prova està reservada a vehicles de competició de 2 rodes motrius i equipats amb motor atmosfèric, sense turbocompressor, distribuïts en tres categories segons l'any de fabricació:

Categoria 1: Construïts i homologats fins a 31 de desembre de 1969
Categoria 2: Construïts i homologats de l'1 de gener 1970 a 31 de desembre 1975
Categoria 3: Construïts i homologats de l'1 de gener 1976 a 31 de desembre 1981

Al seu torn, els vehicles se subdividiran en tres classes segons la cilindrada (Classe 1 fins a 1.300cc; Classe 2 de 1.301cc fins a 2.000cc i Classe 3, superiors a 2.001cc).

També s'admetran, prèvia acceptació per part l'organitzador, vehicles de competició de la categoria J1, construïts i homologats de l'1 de gener 1982 a 31 de desembre 1985.

L'ANDORRA WINTER RALLY compta de nou amb la col·laboració del Comú d’Ordino i de Canillo, així com el patrocini d'Andorra Sotheby's International Realty, empresa afiliada a la prestigiosa marca Sotheby's International Realty® dedicada a la compravenda de propietats al País dels Pirineus.

Tots els participants amb Blunik RX
Per segona vegada, tots els participants utilitzaran el mateix sistema “Regularity Experience” (tant les mitjanes de regularitat com el cronometratge) aportat per Blunik, que equiparà a tots els equips amb el dispositiu Blunik RX. Des del principi, pilots i copilots podran seguir la regularitat d'una manera molt fàcil, només atenent les senzilles indicacions que ofereixi l'aparell, mantenint així la mitjana estipulada al llarg de cada tram amb l'ajuda d'un llum led blava, indicador que assenyala a l'equip que manté el ritme adequat.

---------------

Ouverture des engagements pour l’ANDORRA WINTER RALLY

• Ce lundi 8 novembre sur www.winterrallyandorra.com
• 60 places pour véhicules atmosphériques à 2 roues motrices
• L’épreuve hivernale sera disputée le dimanche 19 décembre

Andorre-la-Vieille, le 8 novembre 2021. La division sportive de l’Automòbil Club d’Andorra, l’ACA Esport, a ouvert aujourd’hui la période pour s’inscrire sur l’ANDORRA WINTER RALLY, l’épreuve hivernale de régularité pour véhicules classiques sur route fermée qui, en cette année 2021, sera disputée le dimanche 19 décembre. Le délai restera ouvert jusqu’au vendredi 10 décembre, à 12 heures ou jusqu’à ce que toutes les places prévues soient attribuées.

Les engagements peuvent s’effectuer de façon télématique via www.winterrallyandorra.com, le site internet sur lequel le règlement de l’épreuve peut être téléchargé. La nouvelle règlementation appliquée à cette édition concernant l’admission des véhicules est également disponible sur ce site. En cette année 2021, l’épreuve est réservée aux véhicules de compétition à 2 roues motrices et équipées d’un moteur atmosphérique, sans turbocompresseur, répartis en trois catégories selon l’année de fabrication :

Catégorie 1 : Construits et homologués jusqu’au 31 décembre 1969
Catégorie 2 : Construits et homologués du 1er janvier 1070 au 31 décembre 1975
Catégorie 3 : Construits et homologués du 1er janvier 1976 au 31 décembre 1981

Les véhicules à leur tour seront sous-divisés en trois catégories selon la cylindrée (Classe 1 jusqu’à 1.300cc, Classe 2 de 1.301cc jusqu’à 2.000cc et Classe 3, supérieure à 2.000cc).

Les véhicules de compétition de la catégorie J1, construits et homologués du 1er janvier 1982 au 31 décembre 1985 seront également admis, après approbation au préalable de la part de l’organisateur.

L’ANDORRA WINTER RALLY compte à nouveau sur la collaboration du Comú d’Ordino et de Canillo ainsi que sur le sponsoring de Andorra Sotheby's International Realty, une entreprise affiliée à la prestigieuse marque Sotheby's International Realty® dédiée à l’achat-vente de propriétés dans le Pays des Pyrénées.

Tous les participants avec Blunik RX
Pour la seconde fois, tous les participants utiliseront le même système “Regularity Experience” (aussi bien pour les moyennes de régularité que pour le chronométrage) apporté par Blunik, qui équipera tous les équipages du dispositif Blunik RX. Dès le départ, les pilotes et copilotes pourront suivre la régularité de manière très facile, seulement en suivant les simples indications proposées par l’appareil, conservant ainsi la moyenne stipulée tout au long de chaque section avec l’aide de la lumière led bleue, l’indicateur qui signale à l’équipage que le rythme adéquat est maintenu.

Mailchimp

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es