Ventura-Autet en el Rally Empordà con Ford Sierra RS Cosworth Ganadores absolutos en 2021, entre ambos suman 8 victorias en este rally.

Jordi Ventura i Josep Autet, que l’any 2021 van ser els vencedors del Rally Empordà, prendran la sortida en la pròxima edició d'aquesta prova amb el seu habitual Ford Sierra RS Cosworth de grup A Pre-93. El cotxe estarà decorat amb els logotips de Modulnova Gironashowroom de mobiliari de cuines i banys de gamma alta situat en la capital gironina, i Sieline, empresa dedicada al disseny de cuines personalitzades en funció de les necessitats de cada client. Amb aquest mateix vehicle, el duet va aconseguir excel·lents resultats en els passats ral·lis Lloret de Mar i Costa Brava.

Jordi Ventura: “Fa un any vam poder aconseguir la victòria a l’Empordà al volant d'un cotxe d'última generació, l’Škoda Fabia Rally2 Evo. Enguany hem optat per sortir amb el Sierra que ens ha donat grans satisfaccions en les dues proves de principi de temporada. És evident que no podrem repetir la nostra actuació de fa un any però el nostre objectiu en aquesta ocasió és un altre: consolidar la posada a punt del Sierra en un ral·li d'asfalt que es presenta sec i amb ambient calorós”.

Abrigallat per l'estructura Baporo, Jordi Ventura, cinc vegades Campió de Catalunya, prendrà la sortida per segon any consecutiu en un ral·li que té el nucli situat al seu poble natal, La Bisbal d'Empordà. El palmarès de Jordi Ventura en aquesta cursa és extraordinari: cinc victòries i dues segones posicions absolutes, primeres de grup N, entre 1990 i 2000, a les quals cal sumar-hi el triomf del 2021 amb Škoda Fabia. En total, doncs, sis victòries.

La gran efectivitat de Jordi Ventura en els seus anys de pilot en actiu es tradueix en victòries i títols amb vehicles de tracció posterior (Ford Sierra RS Cosworth, BMW M3), davantera (Seat Ibiza 2.0 Kit Car) i total (Lancia Delta HF Integrale 16V), cotxes amb els quals va guanyar també aquest ral·li empordanès amb els copilots Joan Sureda i Oriol Julià. Sense ser tan extens, el palmarès de Josep Autet en el Rally Empordà també és bo: dues participacions i dues victòries, la de 2021 amb Jordi Ventura i una altra el 1983 amb Jaume Pons.

Amb la decoració de Sieline i també del seu patrocinador Fincafe prendran la sortida amb un Peugeot 208 Rally4 el duet Marc Ventura – Carles Jiménez. Marc, fill de Jordi Ventura, debutarà amb aquest cotxe en el ral·li empordanès.

L’organitzador del ral·li és l’Escuderia Baix Empordà, que alhora és el concursant dels Ventura. El format del 35è Rally Empordà serà idèntic al de l’edició anterior, quatre trams (Els Àngels, Santa Pellaia, Sant Grau i La Ganga) a doble passada, amb un total de 87,452 km de velocitat. La sortida serà a les 10 hores del dissabte 28 de maig des del Passeig Marimon Asprer de La Bisbal d'Empordà i l'arribada, en el mateix punt, tindrà lloc a partir de les 19.37 hores.

-----------------------------------------------------------------------------------

Ventura-Autet en el Rally Empordà con Ford Sierra RS Cosworth


• Ganadores absolutos en 2021, entre ambos suman 8 victorias en este rally

Jordi Ventura y Josep Autet, que en 2021 fueron los vencedores del Rally Empordà, tomarán la salida en la próxima edición de este rally con su habitual Ford Sierra RS Cosworth de grupo A pre93. El coche estará decorado con los logotipos de Modulnova Girona, showroom de mobiliario de cocinas y baños de gama alta ubicado en la capital gerundense, y Sieline, empresa dedicada al diseño de cocinas personalizadas en función de las necesidades de cada cliente. Con este vehículo, el dúo consiguió excelentes resultados en los pasados rallies Lloret de Mar y Costa Brava.

Jordi Ventura: “Hace un año logramos la victoria en el Empordà al volante de un coche de última generación, el Škoda Fabia Rally2 Evo. Este año hemos optado por salir con el Sierra que nos ha dado grandes satisfacciones en las dos pruebas de principio de temporada. Es evidente que no podremos repetir nuestra actuación de hace un año pero nuestro objetivo en esta ocasión es otro: consolidar la puesta a punto del Sierra en un rally de asfalto que se presenta seco y con ambiente caluroso”.

Arropado por la estructura Baporo, Jordi Ventura, cinco veces Campeón de Catalunya, tomará la salida por segundo año consecutivo en un rally que tiene el núcleo basado en su pueblo natal, La Bisbal d’Empordà. El palmarés de Jordi Ventura en esta carrera es extraordinario, cinco victorias y dos segundas posiciones absolutas, primeras de grupo N, entre 1990 y 2000, a las que hay que sumar el triunfo de 2021 con el Škoda Fabia, en total pues seis victorias.

La gran efectividad de Jordi Ventura en sus años de piloto en activo se traduce en victorias y títulos con vehículos de tracción trasera (Ford Sierra RS Cosworth, BMW M3), delantera (Seat Ibiza 2.0 Kit Car) y total (Lancia Delta HF Integrale 16V), coches con los que ganó también este rally ampurdanés con los copilotos Joan Sureda y Oriol Julià. Sin ser tan extenso, el palmarés de Josep Autet en el Rally Empordà también es bueno: dos participaciones y dos victorias, la de 2021 con Jordi Ventura y otra en 1983 con Jaume Pons.

Con la decoración de Sieline y también de su patrocinador Fincafe tomarán la salida con un Peugeot 208 Rally4 el dúo Marc Ventura – Carles Jiménez. Marc, hijo de Jordi Ventura, debutará con este coche en el rally ampurdanés.

El organizador del rally es Escuderia Baix Empordà, que al mismo tiempo es el concursante de los Ventura. El formato del 35è Rally Empordà será idéntico al de la edición anterior, cuatro tramos (Els Àngels, Santa Pellaia, Sant Grau y La Ganga) a doble pasada, con un total de 87,452 km de velocidad. La salida será a las 10 horas del sábado 28 de mayo desde el Passeig Marimon Asprer de La Bisbal d’Empordà y la llegada, en el mismo punto, tendrá lugar a partir de las 19:37 horas.

Mailchimp

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es