17 de septiembre de 2022, con el epicentro habitual en Andorra la Vella 

Andorra Rally Fullslip, nuevo nombre para una nueva era 



El rally nacional de Andorra regresa a la modalidad de velocidad para automóviles Clásicos y vehículos Legend 

- 17 de septiembre de 2022, con el epicentro habitual en Andorra la Vella 

- El reglamento se publicará el día 26 de julio y la inscripción se abrirá el 9 de agosto

Andorra la Vella, 14 de julio de 2022 – ACA Esportiva, división deportiva del Automòbil Club d’Andorra, anuncia la reformulación total del hasta ahora conocido como Ral·li d’Andorra, que a partir de esta misma temporada pasará a llamarse Andorra Rally Fullslip y regresará a la modalidad de velocidad para automóviles Clásicos y Legend. ACA Esportiva quiere iniciar una nueva etapa de su rally nacional diseñando una carrera compacta en la que se den cita las máquinas de velocidad de los tiempos que convirtieron al rally andorrano en mítico.

El Andorra Rally llegó en 2021 a su 50 edición y tras este exitoso hito ACA Esportiva se ha propuesto iniciar una nueva era que signifique un decidido impulso a la exitosa trayectoria del rally nacional andorrano, a la vez que orienta sus objetivos en hacer revivir las mejores épocas de la especialidad. Hasta 2007 el Andorra Rally fue de velocidad para todo tipo de vehículos, de 2008 a 2011 combinó las modalidades de velocidad para coches modernos y regularidad para clásicos para ser esta última modalidad la única convocada a partir de 2012.

En 2022, tras diez años exclusivos de regularidad, el Andorra Rally regresa a sus orígenes y se transforma de nuevo en una carrera de velocidad, únicamente para Clásicos y Legend. La modalidad de regularidad no se convocará en el Andorra Rally Fullslip, especialidad que tendrá a partir de ahora su parcela exclusiva en el Andorra Sotheby’s Winter Rally, que está previsto para el domingo 18 de diciembre de 2022.

El 51 Andorra Rally Fullslip seguirá teniendo su núcleo central en Andorra la Vella, con el parque de vehículos ubicado en el aparcamiento Prada Casadet. En unos días ACA Esportiva anunciará la estructura del rally que se basará en una única jornada de competición diurna, el sábado 17 de septiembre, con 10 tramos cronometrados y cerca de 90 km de velocidad.

El reglamento del 51 Andorra Rally Fullslip se publicará el día 26 de julio y la inscripción se abrirá el 9 de agosto. En el reglamento figurarán detalladamente todas las categorías definidas tanto para los Clásicos como para los Legend. En cuanto a los primeros habrá 4 categorías con clasificaciones independientes dependiendo de su fecha de construcción y homologación: Pre75, Pre81, Pre85 y Pre90. La clasificación general scratch servirá únicamente para definir el ganador absoluto del Andorra Rally Fullslip, ya que las cuatro categorías recibirán idéntico protagonismo.

Los coches admitidos en la categoría Legend (sólo exhibición, sin tiempos ni clasificación) se distribuirán en tres categorías: Históricos de competición pre93 (grupos 1, 2, 3, 4, A, N, B), históricos de competición adaptados con variaciones técnicas según su ficha de homologación pre93, e históricos exoficiales pre2000 (grupos 1, 2, 3, 4, A, N, B). Con todo ello se tiene como objetivo que los Legend, en su mayoría con gran importancia histórica, reciban todo el interés de los aficionados. Están previstas un total de 80 plazas entre todas las categorías.

El 51 Andorra Rally Fullslip cuenta con el patrocinio de Andorra la Vella y Pyrénées Andorra y la colaboración de los comuns de Canillo, Encamp, Ordino, La Massana y Sant Julià de Lòria. ACA Esportiva ha llegado a un acuerdo con el movimiento ‘Fullslip’ que tiene como objetivo celebrar 4/5 rallyes al año con la misma filosofía de rememorar los rallyes de los mejores tiempos y ofrecer un itinerario asequible y divertido para todos, en el que la conducción y el trato humano sea lo más importante.

Toda la información del 51 Andorra Rally Fullslip: www.ralliandorra.com

-------------------------------------------------------------------------------------

17 de setembre de 2022, amb l'habitual epicentre a Andorra la Vella

Andorra Rally Fullslip, nou nom per a una nova era

- El ral·li nacional d'Andorra torna a la modalitat de velocitat per a automòbils Clàssics i vehicles Legend
- El reglament serà publicat el dia 26 de juliol i la inscripció s'obrirà el 9 d'agost

Andorra la Vella, 14 de juliol de 2022 – ACA Esportiva, divisió esportiva de l’Automòbil Club d’Andorra, anuncia la reformulació total del fins ara conegut com Ral·li d’Andorra, que a partir d'aquesta mateixa temporada passarà a ser denominat Andorra Rally Fullslip i tornarà a la modalitat de velocitat per a automòbils Clàssics i Legend. ACA Esportiva vol iniciar una nova etapa del seu ral·li nacional dissenyant una cursa compacta en la qual es donin cita les màquines de velocitat de les èpoques en les que el ral·li andorrà va esdevenir mític.

Andorra Rally va arribar l’any 2021 a la seva 50 edició. Després d'aquesta reeixida fita ACA Esportiva s'ha proposat iniciar una nova era que signifiqui un decidit impuls a la brillant trajectòria del ral·li nacional andorrà, alhora que orienta els seus objectius a fer reviure les millors èpoques de l'especialitat. Fins l’any 2007 l’Andorra Rally va ser de velocitat per a tota mena de vehicles; de 2008 a 2011 va combinar les modalitats de velocitat per a cotxes moderns i regularitat per a clàssics i va ser aquesta última modalitat l'única convocada a partir de 2012.

Després de deu edicions exclusives de regularitat, l’Andorra Rally torna enguany als seus orígens i esdevé una cursa de velocitat, únicament per a Clàssics i Legend. La modalitat de regularitat no es convocarà a l'Andorra Rally Fullslip; aquesta especialitat tindrà a partir d'ara la seva parcel·la exclusiva a l'Andorra Sotheby's Winter Rally, previst per al diumenge 18 de desembre de 2022.

El 51 Andorra Rally Fullslip continuarà tenint el nucli central a Andorra la Vella, amb el parc de vehicles situat a l'aparcament Prada Casadet. Pròximament ACA Esportiva anunciarà l'estructura del ral·li, que consistirà en una única jornada de competició diürna, el dissabte 17 de setembre, amb 10 trams cronometrats i gairebé 90 km de velocitat.

El reglament del 51 Andorra Rally Fullslip es publicarà el dia 26 de juliol i la inscripció s'obrirà el 9 d'agost. En el reglament figuraran detalladament totes les categories definides tant per als Clàssics com per als Legend. Quant als primers hi haurà 4 categories amb classificacions independents segons la seva data de construcció i homologació: Pre75, Pre81, Pre85 i Pre90. La classificació general escratx servirà únicament per definir el guanyador absolut de l'Andorra Rally Fullslip, ja que les quatre categories rebran idèntic protagonisme.

Els cotxes admesos en la categoria Legend (només exhibició, sense temps ni classificació) es distribuiran en tres categories: Històrics de competició pre93 (grups 1, 2, 3, 4, A, N, B), històrics de competició adaptats amb variacions tècniques segons la seva fitxa d'homologació pre93, i històrics exoficials pre2000 (grups 1, 2, 3, 4, A, N, B). L’objectiu és que els Legend, en la seva majoria vehicles de gran importància històrica, rebin tot l'interès dels aficionats. Estan previstes un total de 80 places entre totes les categories.

El 51 Andorra Rally Fullslip compta amb el patrocini d'Andorra la Vella i Pyrénées Andorra i la col·laboració dels comuns de Canillo, Encamp, Ordino, La Massana i Sant Julià de Lòria. ACA Esportiva ha arribat a un acord amb el moviment ‘Fullslip’ que té com a objectiu celebrar 4/5 ral·lis a l'any amb la mateixa filosofia de rememorar els ral·lis dels millors temps i oferir un itinerari assequible i divertit per a tots, en el qual la conducció i el tracte humà siguin el més important.

Tota la informació del 51 Andorra Rally Fullslip: www.ralliandorra.com

------------------------------------------------------------ 

17 septembre 2022, avec l'épicentre habituel à Andorre-la-Vieille

Andorra Rally Fullslip, un nouveau nom pour une nouvelle ère

- Le rallye national d’Andorre revient à la modalité de vitesse pour les voitures Classiques et les véhicules Legend.

- Le règlement sera publié le 26 juillet et les engagements seront ouverts le 9 août

Andorre-la-Vieille, le 14 juillet 2022 – L’ACA Esportiva, la division sportive de l'Automòbil Club d'Andorra, annonce la reformulation totale du rallye connu jusqu'à présent sous le nom de Ral·li d’Andorra, et qui, à partir de cette saison, sera rebaptisé Andorra Rally Fullslip. Il reviendra également à la catégorie de vitesse pour les véhicules Classiques et Legend. L'ACA Esportiva souhaite démarrer une nouvelle étape de son rallye national en concevant une course compacte dans laquelle seront présents les bolides de vitesse, qui à l’époque, ont rendu mythique le rallye andorran.

L’Andorra Rally a atteint sa 50e édition en 2021 et après cette étape réussie, l’ACA Esportiva a proposé de commencer une nouvelle ère qui représente un coup de pouce décisif à la trajectoire réussie du rallye national Andorran, tout en orientant ses objectifs pour raviver les meilleurs temps de la spécialité. Jusqu'en 2007, l’Andorra Rally était un rallye de vitesse pour tous les types de véhicules. De 2008 à 2011, il a combiné les modalités de vitesse pour les voitures modernes et de régularité pour les classiques, cette dernière modalité étant la seule à avoir lieu à partir de 2012.

En 2022, après dix ans de régularité exclusive, l’Andorra Rally revient à ses origines et redevient une course de vitesse, uniquement pour les Classiques et Legend. La catégorie de régularité n'aura pas lieu lors de l’Andorra Rally Fullslip, il s’agit d’une spécialité qui aura désormais sa section exclusive au sein du Sotheby’s Winter Rally d’Andorre, prévu le dimanche 18 décenbre 2022.

Le 51e Andorra Rally Fullslip aura toujours son centre à Andorre-la-Vieille avec le parc de véhicules situé sur le parking Prada Casadet. Dans quelques jours, l'ACA Esportiva annoncera la structure du rallye, qui sera basé sur une seule journée de compétition, le samedi 17 septembre, avec 10 sections chronométrées et près de 90 km de vitesse.

Le règlement du 51e Andorra Rally Fullslip sera publié le 26 juillet et les engagements seront ouverts le 9 août. Toutes les catégories définies aussi bien pour les Classiques que pour les Legend seront détaillées dans ce règlement. Pour les Classiques, il y aura 4 catégories avec des classements distincts en fonction de leur date de construction et d'homologation : Pré-75, Pré-81, Pré-85 et Pré-90. Le classement général scratch servira uniquement à définir le vainqueur absolu de l’Andorra Rally Fullslip, puisque les quatre catégories auront la même importance.

Les véhicules admis dans la catégorie Legend (présentation uniquement, sans temps ni classement) seront répartis en trois catégories : Les véhicules historiques de compétition pré-1993 (groupes 1, 2, 3, 4, A, N, B), les voitures historiques de compétition adaptées avec des variations techniques selon leur fiche d'homologation pré-1993, et les voitures historiques non officielles pré-2000 (groupes 1, 2, 3, 4, A, N, B). L'objectif est de faire en sorte que les véhicules Legend, dont la plupart ont une grande importance historique, soient au centre d’intérêt des passionnés. Un total de 80 places est prévu parmi toutes les catégories.

Le 51e Andorra Rally Fullslip est parrainé par Andorre-la-Vieille et Pyrénées Andorre, avec la collaboration des comuns de Canillo, Encamp, Ordino, La Massana et Sant Julià de Lòria. L'ACA Esportiva a conclu un accord avec le mouvement « Fullslip » qui vise à organiser 4/5 rallyes par an avec la même philosophie de remémorer les rallyes des meilleures époques et d'offrir un itinéraire abordable et amusant pour tout le monde, dans lequel la conduite et le sens du contact sont le plus important.

Toutes les informations sur le 51e Andorra Rally Fullslip : www.ralliandorra.com

Mailchimp

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es