18 de diciembre en el Circuit de Barcelona-Catalunya 

El RallySprint RACC cerrará la temporada con la solidaridad como objetivo 



• Como en las dos anteriores ediciones, parte de la recaudación de la prueba se destinará a La Marató de TV3
• Habrá 2 pasadas de reconocimiento el sábado 17 y 3 más de carrera el domingo 18
• La prueba será puntuable para el Trofeo de Catalunya de Rallysprints de asfalto

El RACC ha convocado para el domingo día 18 de diciembre el 3r RallySprint RACC, prueba de final de temporada abierta a las modalidades de velocidad y regularidad. Como en las dos anteriores ediciones, la carrera se celebrará en el Circuit de Barcelona-Catalunya. El programa prevé que el sábado día 17 los participantes, tanto los de velocidad como los de regularidad, puedan pasar las verificaciones y hacer también dos pasadas de reconocimiento al único tramo de que constará la competición. Las inscripciones se abren hoy y hasta el viernes 9 de diciembre, con una capacidad para 80 vehículos.

El 3r RallySprint RACC será puntuable para el Trofeo de Catalunya de Rallysprints de asfalto y contará con un recorrido de aproximadamente 36 kilómetros cronometrados, que se obtendrán después de hacer las tres pasadas a un único tramo de cerca de 12,00 km. Como ya es norma, el trazado del tramo incluye una parte del circuito de velocidad, pero también algunos de los viales y carreteras internas de servicio, así como otros espacios de la instalación, naturalmente con modificaciones respecto al diseño de las dos temporadas anteriores.

Los pilotos y copilotos que figuren en la lista de inscritos dispondrán de 7 horas, a partir de las 12:30 horas del sábado 17, para recoger la documentación y las acreditaciones, pasar la verificación administrativa y técnica y hacer como máximo dos pasadas de reconocimiento al tramo, en este caso entre las 14.15 y las 18.00 horas. La lista de autorizados que podrán participar se publicará a las 20.30 horas de aquel mismo día.

La salida oficial del primer participante se dará a las 9.30 horas del domingo 18. Los horarios de las tres pasadas serán los siguientes: Tramo 1 a las 9.39h, Tramo 2 a las 11.48h y Tramo 3 a las 13.57h, con el final previsto a partir de las 14.15 horas. La publicación de resultados será a las 16.00 horas y los premios se repartirán en el mismo lugar a las 16:15 horas. El parque cerrado se abrirá a las 16.30 horas.

Se entregarán trofeos a los tres primeros clasificados en las modalidades Rally (velocidad), Regularidad (promedio de 55 km/h), Regularidad Sport (promedio de 70 km/h) y al vencedor de los participantes inscritos con un vehículo del Volant RACC-Trofeo Mavisa.

Como cada año, el RallySprint RACC será solidario con La Marató de TV3, puesto que la organización cede parte de los ingresos recaudados en la inscripción a la iniciativa de TV3, dedicada este año a financiar proyectos de investigación para combatir las enfermedades cardiovasculares.

Las dos anteriores ediciones del RallySprint RACC tuvieron como ganador al mismo piloto, el madrileño Miguel Díaz-Aboitiz, en 2020 con el copiloto Diego Sanjuan y en 2021 con Enrique Medina, ambas temporadas con Škoda Fabia Rally2 Evo. En los apartados de regularidad, los ganadores en el promedio más alto (Sport) fueron José Luis Moreno – Isidre Noguera (BMW E30), tanto en 2020 como en 2021. En cuanto al promedio más bajo (Regularidad) los primeros clasificados fueron Carles Miró – Ivan Matavacas (Porsche 911 SC) en 2020 y Francesc Segú – Miquel Molist (VW Golf GTI 16V) en 2021.

---------------

18 de desembre al Circuit de Barcelona-Catalunya

El RallySprint RACC tancarà la temporada esportiva amb la solidaritat com a objectiu

• Com en les dues edicions anteriors, part de la recaptació de la prova es destinarà a La Marató de TV3
• Hi haurà 2 passades de reconeixement el dissabte 17, i 3 més de cursa el diumenge 18
• La prova serà puntuable per al Trofeu de Catalunya de Rallysprints d'asfalt

El RACC ha convocat per al diumenge dia 18 de desembre el 3r RallySprint RACC, prova de final de temporada oberta a les modalitats de velocitat i regularitat. Com en les dues anteriors edicions, la cursa se celebrarà al Circuit de Barcelona-Catalunya. El programa preveu que el dissabte dia 17 els participants, tant els de velocitat com els de regularitat, puguin passar les verificacions i fer també dues passades de reconeixement a l’únic tram de què constarà la competició. Les inscripcions s’obren avui i fins al divendres 9 de desembre, amb una capacitat per a 80 vehicles.

El 3r RallySprint RACC serà puntuable per al Trofeu de Catalunya de Rallysprints d'asfalt i comptarà amb un recorregut d’aproximadament 36 quilòmetres cronometrats, que s'obtindran després de fer les tres passades a un únic tram de prop de 12,00 km. Com ja és norma, el traçat del tram inclou una part del circuit de velocitat, però també alguns dels vials i carreteres internes de servei, així com altres espais de la instal·lació, naturalment amb modificacions respecte al disseny de les dues temporades anteriors.

Els pilots i copilots que figurin en la llista d’inscrits disposaran de 7 hores, a partir de les 12:30 hores del dissabte 17, per recollir la documentació i les acreditacions, passar la verificació administrativa i tècnica, i fer com a màxim dues passades al tram de reconeixement, en aquest cas entre les 14.15 i les 18.00 hores. La llista d'autoritzats que hi podran participar es publicarà a les 20.30 hores d’aquell mateix dia.

La sortida oficial del primer participant es donarà a les 9.30 hores del diumenge 18. Els horaris de les tres passades seran els següents: Tram 1 a les 9.39h, Tram 2 a les 11.48h, i Tram 3 a les 13.57h, amb el final previst a partir de les 14.15 hores. La publicació de resultats serà a les 16.00 hores i els premis es repartiran en el mateix indret a les 16:15 hores. El parc tancat s'obrirà a les 16.30 hores.

Es lliuraran trofeus als tres primers classificats en les modalitats Ral·li (velocitat), Regularitat (mitjana de 55 km/h), Regularitat Sport (mitjana de 70 km/h) i al vencedor dels participants inscrits amb un vehicle del Volant RACC-Trofeu Mavisa.

Com cada any, el RallySprint RACC serà solidari amb La Marató de TV3, ja que l'organització cedeix part dels ingressos recaptats en la inscripció a la iniciativa de TV3, dedicada aquest any a finançar projectes de recerca per combatre les malalties cardiovasculars.

Les dues anteriors edicions del RallySprint RACC van tenir com a guanyador el mateix pilot, el madrileny Miguel Díaz-Aboitiz, el 2020 amb el copilot Diego Sanjuan i el 2021 amb Enrique Medina, ambdues temporades amb un Škoda Fabia Rally2 Evo. En els apartats de regularitat, els guanyadors en el promig més alt (Sport) van estar José Luis Moreno-Isidre Noguera (BMW E30), tant el 2020 com el 2021. Pel que fa al promig més baix (Regularitat) els primers classificats van ser Carles Miró – Ivan Matavacas (Porsche 911 SC) el 2020 i Francesc Segú – Miquel Molist (VW Golf GTI 16V) el 2021.

---------------

18 décembre au Circuit de Barcelona-Catalunya

Le RACC RallySprint clôturera la saison sportive avec la solidarité comme objectif

• Comme lors des deux éditions précédentes, une partie des revenus de la course sera reversée à La Marató de TV3.
• Il y aura deux passages de reconnaissance le samedi 17 et trois de course le dimanche 18.
• L'épreuve comptera pour le Trofeo de Catalunya de Rallysprints de Asfalto (Trophée Catalan des Rallysprints sur Tarmac).

Le RACC a convoqué le 3e RACC RallySprint pour le dimanche 18 décembre, l'épreuve de fin de saison ouverte aux catégories de vitesse et de régularité. Comme lors des deux éditions précédentes, la course se déroulera sur le Circuit de Barcelona-Catalunya. Le programme prévoit que le samedi 17, les participants, tant dans la catégorie vitesse que dans la catégorie régularité, pourront passer les vérifications et également effectuer deux passages de reconnaissance de la seule section de la compétition. Les enregistrements sont ouverts aujourd'hui jusqu'au vendredi 9 décembre, avec une capacité de 80 véhicules.

Le 3e RallySprint RACC comptera pour le Trofeo de Catalunya de Rallysprints de Asfalto (Trophée Catalan des Rallysprints sur Tarmac) et aura un parcours d'environ 36 kilomètres chronométrés, qui sont obtenus après avoir effectué les trois passages à une section unique d'environ 12,00 km. Comme le veut désormais la norme, le tracé de la section comprend une partie du circuit de vitesse, mais aussi une partie des routes internes et des voies de service, ainsi que d'autres zones de l'installation, naturellement avec des modifications par rapport à la conception des deux saisons précédentes.

Les pilotes et copilotes figurant sur la liste des engagés disposeront de 7 heures à partir de 12h30 le samedi 17 pour retirer leur documentation et accréditations, passer les vérifications administratives et techniques et effectuer au maximum deux passages de reconnaissance de la section, en ce cas entre 14h15 et 18h00. La liste des concurrents autorisés sera publiée à 20h30 le même jour.

Le départ officiel du premier concurrent sera donné à 9h30 le dimanche 18. Le programme des trois passages se déroulera de la manière suivante : Epreuve 1 à 9h39, Epreuve 2 à 11h48 et Epreuve 3 à 13h57, avec l'arrivée prévue à partir de 14h15. Les résultats seront publiés à 16h00 et les prix seront remis au même endroit à 16h15. Le parc fermé ouvrira à 16h30.

Des trophées seront remis aux trois premiers classés dans les catégories Rallye (vitesse), Régularité (moyenne de 55 km/h), Régularité Sport (moyenne de 70 km/h) et au gagnant des participants inscrits avec un véhicule Volant RACC-Trophée Mavisa.

Comme chaque année, le RallySprint RACC sera solidaire de La Marató de TV3, puisque l'organisation reverse une partie des revenus des droits d'inscription à l'initiative de TV3, qui cette année est dédiée au financement de projets de recherche pour lutter contre les maladies cardiovasculaires.

Les deux éditions précédentes du RallySprint RACC ont eu le même pilote, le Madrilène Miguel Díaz-Aboitiz, comme vainqueur, en 2020 avec le copilote Diego Sanjuan et en 2021 avec Enrique Medina, les deux saisons avec la Škoda Fabia Rally2 Evo. Dans les catégories de régularité, les vainqueurs de la moyenne la plus élevée (Sport) ont été José Luis Moreno - Isidre Noguera (BMW E30), tant en 2020 qu'en 2021. Quant à la moyenne la plus basse (Régularité), les premiers classés ont été Carles Miró - Ivan Matavacas (Porsche 911 SC) en 2020 et Francesc Segú - Miquel Molist (VW Golf GTI 16V) en 2021.

Mailchimp

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es