Salou y el 7º Rally Catalunya Històric serán la gran fiesta de los clásicos 



• Ha quedado abierto el plazo para cursar las inscripciones
• 14 y 15 de abril con Salou y el Passeig de Jaume I como núcleo
• El sábado día 15, encuentro de vehículos clásicos paralelo al rally

Salou (Tarragona), 2 de febrero de 2023 - El RACC organizará los próximos días 14 y 15 de abril la séptima edición del Rally Catalunya Històric, prueba de regularidad para vehículos clásicos que se disputa en carretera cerrada. Hoy, 2 de febrero, se ha abierto el plazo para cursar las inscripciones de la prueba a través de www.rallycatalunyahistoric.com.

En esta edición de 2023 el rally tendrá unos 150 km de regularidad controlada del total de 500 km de que constará el rally. Al igual que en años anteriores, el itinerario selectivo estará diseñado por 10 de los tramos más emblemáticos donde habitualmente se disputa la carrera de velocidad para coches de competición modernos.

Como es habitual, el 7º Rally Catalunya Històric ubicará su base deportiva en el paseo marítimo de Jaume I de Salou y convocará tres modalidades de participación: Legend (exhibición), Regularidad (55 km/h) y Regularidad Sport (70 km/h). Para completar el magnífico ambiente que reinará en Salou durante todo ese fin de semana, para el sábado día 15 se convocará un encuentro de vehículos clásicos abierto a cualquier aficionado. Los participantes, tras concentrarse en el parque y salir del mismo podio que los equipos del rally, efectuarán un recorrido no competitivo y realizarán uno de los tramos.

El Rally Catalunya Històric nació en 2017 con la voluntad de consolidarse como una prueba emblemática y con personalidad propia. En estos seis años consecutivos, los mejores especialistas de la regularidad con automóviles clásicos se han dado cita en la prueba del RACC. Los últimos ganadores han sido Josep Maria Bardolet – Carles Jiménez (Seat 124 Especial 2000, 1978) en Regularidad, y Ramon Dalmau – Antoni Moragas (BMW 325i, 1988) en Regularidad Sport.

Más información: www.rallycatalunyahistoric.com

-------------------------------------------------------------------

Salou i el 7è Rally Catalunya Històric seran la gran festa dels clàssics

• Ha quedat obert el termini per a cursar les inscripcions
• 14 i 15 d'abril amb Salou i el seu Passeig de Jaume I com a nucli
• El dissabte dia 15, trobada de vehicles clàssics paral·lela al ral·li

Salou (Tarragona), 2 de febrer de 2023 - El RACC organitzarà els pròxims dies 14 i 15 d'abril la setena edició del Rally Catalunya Històric, prova de regularitat per a vehicles clàssics que es disputa en carretera tancada. Avui, 2 de febrer, s'ha obert el termini per a cursar les inscripcions de la prova a través de www.rallycatalunyahistoric.com.

En aquesta edició de 2023 el ral·li tindrà uns 150 km de regularitat controlada del total de 500 km de què constarà el ral·li. Com en anys anteriors, l'itinerari selectiu estarà dissenyat per 10 dels trams més emblemàtics on habitualment es disputa la cursa de velocitat per a cotxes de competició moderns.

Com és habitual, el 7è Rally Catalunya Històric situarà la seva base esportiva en el passeig marítim de Jaume I de Salou i convocarà tres modalitats de participació: Legend (exhibició), Regularitat (55 km/h) i Regularitat Sport (70 km/h). Per a completar el magnífic ambient que hi haurà a Salou durant tot aquest cap de setmana, per al dissabte dia 15 es convocarà una trobada de vehicles clàssics oberta a qualsevol aficionat. Els participants, després de concentrar-se al parc i sortir des del mateix podi que els equips del ral·li, faran un recorregut no competitiu i realitzaran un dels trams.

El Rally Catalunya Històric va néixer el 2017 amb la voluntat de consolidar-se com una prova emblemàtica i amb personalitat pròpia. En aquests sis anys consecutius, els millors especialistes de la regularitat amb automòbils clàssics s'han donat cita a la prova del RACC. Els últims guanyadors han estat Josep Maria Bardolet – Carles Jiménez (Seat 124 Especial 2000, 1978) en Regularitat, i Ramon Dalmau – Antoni Moragas (BMW 325i, 1988) en Regularitat Sport.

Més informació: www.rallycatalunyahistoric.com

 

Mailchimp

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es