Els pilots tenen ganes de córrer la Pujada Arinsal – Andorra 2023 



• El campionat francès té en la Pujada Arinsal – Andorra la propera cursa puntuable
• El domini andorrà en les curses de muntanya fa preveure que la pujada serà una festa
• També hi podrà participar qualsevol tipus de cotxe dins de la Sèrie Nacional

Arinsal (Andorra), 30-5-2023 - El passat cap de setmana es va disputar a Quillan–Col du Portel la quarta prova del Campionat de França de Muntanya 2a Divisió, justament la cursa prèvia a la Pujada Arinsal – Andorra 2023, competició que marcarà l’equador d’aquest certamen i que, quan finalitzi, permetrà comprovar cap on anirà la segona part de la temporada. Això fa que la pujada organitzada per ACA Club sigui a dia d’avui la que tots els pilots esperen córrer.

Degut a que la prova finalment no puntuarà per al Campionat de Catalunya per decisió de la Federació Catalana, ACA Club Esportiva ha convocat la Sèrie Nacional per tal que pilots de qualsevol vehicle de Turisme, Sport o Monoplaça, modern o clàssic, homologat o no, puguin participar a la pujada, amb classificació i trofeus independents per als que s’inscriguin.

D’altre banda, ACA Club Esportiva està rebent força inscripcions de pilots francesos i andorrans, la llista oficial dels quals es publicarà el dimarts 6 de juny. Com ja és sabut, Arinsal – Andorra 2023 tindrà con escenari la carretera CS-520 que porta a l'estació d'esquí d'Arinsal (Pal Arinsal Grandvalira resorts), entre les fites 0,240 i 4,340, amb una pendent mitjana del 8,6% i una llargada de 4,100 km.

La provisional del Campionat de França de Muntanya 2a Divisió està encapçalada en la Sèrie A (vehicles Sport) per Matteo Fel-Astorg (Osella JRB/86 punts), seguit de Dimitri Pereira (Norma M20 FC/82 punts) i Marie Cammares (Tatuus Fórmula 4C/74 punts). En la Sèrie B (vehicles de Producció) el líder es Jean-Marc Gandolfo (Porsche 991 GT3/115 punts), per davant de David Meillon (Lamborghini Huracan ST/86 punts) i Morane Cat Mackowiak (BMW M3 E36/66 punts).

Pel que fa als andorrans, protagonistes destacats tant del Campionat d’Espanya com del de Catalunya, n’hi haurà una nodrida representació, encapçalats per Gerard de la Casa (Ford Fiesta FX) i Jordi Gaig (Porsche 991 GT3R), líders de les seves respectives categories en els campionats esmentats. També hi participaran els capdavanters a Catalunya en l’apartat CM i CM+, respectivament, Ramon Plaus (Silver Car S3) i Felipe Brandao (Speed Car GTR), entre d’altres. Tot això farà de la cursa d’Arinsal una autèntica festa per als pilots i aficionats locals.

Finalment, el Trofeu dels Pirineus, campionat que es decideix en quatre curses, arribarà a Andorra un cop disputada la pujada de Quillan, i per tant serà la segona de les programades enguany. I també a Arinsal s'obtindran punts per als pilots que segueixen la Lliga ‘Occitanie Méditerranée’ d'automobilisme.

Horaris: una activitat continuada
Les verificacions, a l'Hotel Ushuaïa, tindran lloc la tarda del divendres 9 de juny. El programa dels dos dies de cursa es el següent:

Dissabte, 10 de juny
12 hores – Tancament de la carretera CS-520
13 hores – Pujada d'entrenaments lliures
14.30 i 16.30 hores – Dues pujades d’entrenaments oficials
18.30 hores – Primera pujada de cursa

Diumenge, 11 de juny

8 hores – Tancament de la carretera CS-520
9 hores – Warm-up no cronometrat
10.30 hores – Segona pujada de cursa
12.30 hores – Tercera pujada de cursa
15 hores – Publicació dels resultats oficials (suma dels temps de les dues millors pujades)
16 hores – Repartiment de premis a l'Hotel Ushuaïa

Més còmode impossible: tot en la línia de sortida
La Pujada Arinsal – Andorra 2023 oferirà la màxima comoditat a pilots i equips, amb el parc de participants situat just al costat de la línia de sortida, en l'ampli aparcament que hi ha al peu del telecadira Josep Serra. La comoditat per a pilots i organització serà màxima, sense desplaçaments de cap mena ni temps d'espera, ja que aquesta nova ubicació significarà que el punt de sortida de la cursa esdevindrà l'autèntic centre neuràlgic.

El telecadira Josep Serra serà altra vegada un dels elements més originals i útils per a pilots, equips i aficionats, perquè permet un ràpid i còmode desplaçament entre els punts de sortida i arribada, amb una freqüència de viatges d'anada i retorn constant i gratuïta.

----------------------------------------------------------

Los pilotos tienen ganas de correr la Pujada Arinsal – Andorra 2023

• El campeonato francés tiene en la Pujada Arinsal – Andorra la próxima carrera puntuable
• El dominio andorrano en las carreras de montaña hace prever que la subida será una fiesta
• También podrá participar cualquier tipo de coche dentro de la Serie Nacional

Arinsal (Andorra), 30-5-2023 - El pasado fin de semana se disputó en Quillan–Col du Portel la cuarta prueba del Campeonato de Francia de Montaña 2ª División, justo la carrera previa a la Pujada Arinsal – Andorra 2023, competición que marcará el ecuador de este certamen y que, a su finalización, permitirá comprobar hacia que dirección apuntará la segunda parte de la temporada. Esto hace que la subida organizada por ACA CLUB sea a día de hoy la que todos los pilotos esperan correr.

Debido a que la prueba finalmente no puntuará para el Campeonato de Cataluña por decisión de la Federación Catalana, ACA CLUB Esportiva ha convocado la Serie Nacional para que pilotos de cualquier vehículo de Turismo, Sport o Monoplaza, moderno o clásico, homologado o no, puedan participar en la subida, con clasificación y trofeos independientes para quienes se inscriban.

Por otro lado, ACA CLUB Esportiva está recibiendo bastantes inscripciones de pilotos franceses y andorranos, la lista oficial de los cuales se publicará el martes 6 de junio. Como ya es sabido, Arinsal – Andorra 2023 tendrá cono escenario la carretera CS-520 que lleva a la estación de esquí de Arinsal (Pal Arinsal Grandvalira resorts), entre los hitos 0,240 y 4,340, con una pendiente media del 8,6% y una longitud de 4,100 km.

La provisional del Campeonato de Francia de Montaña 2ª División está encabezada en la Serie A (vehículos Sport) por Matteo Fel-Astorg (Osella JRB/86 puntos), seguido de Dimitri Pereira (Norma M20 FC/82 puntos) y Marie Cammares (Tatuus Fórmula 4C/74 puntos). En la Serie B (vehículos de Producción) el líder es Jean-Marc Gandolfo (Porsche 991 GT3/115 puntos), por delante de David Meillon (Lamborghini Huracan ST/86 puntos) y Morane Cat Mackowiak (BMW M3 E36/66 puntos).

En cuanto a los andorranos, protagonistas destacados tanto del Campeonato de España como del de Catalunya, habrá una nutrida representación, encabezados por Gerard de la Casa (Ford Fiesta FX) y Jordi Gaig (Porsche 991 GT3R), líderes de sus respectivas categorías en los campeonatos mencionados. También participarán los lideres en Catalunya en el apartado CM y CM+, respectivamente, Ramon Plaus (Silver Car S3) y Felipe Brandao (Speed Car GTR), entre otros. Todo esto hará de la carrera de Arinsal una auténtica fiesta para los pilotos y forofos locales.

Finalmente, el Trofeo de los Pirineos, campeonato que se decide en cuatro carreras, llegará a Andorra una vez disputada la subida de Quillan, y por tanto será la segunda de las programadas este año. Y también en Arinsal obtendrán puntos los pilotos que siguen la Liga ‘Occitanie Méditerranée’ de automovilismo.

Horarios: una actividad continuada
Las verificaciones, en el Hotel Ushuaïa, tendrán lugar la tarde del viernes 9 de junio. El programa de los dos días de carrera es el siguiente:

Sábado, 10 de junio

12 horas – Cierre de la carretera CS-520
13 horas – Subida de entrenamientos libres
14.30 y 16.30 horas – Dos subidas de entrenamientos oficiales
18.30 horas – Primera subida de carrera

Domingo, 11 de junio
8 horas – Cierre de la carretera CS-520
9 horas – Warm-up no cronometrado
10.30 horas – Segunda subida de carrera
12.30 horas – Tercera subida de carrera
15 horas – Publicación de los resultados oficiales (suma de los tiempos de las dos mejores subidas)
16 horas – Reparto de premios en el Hotel Ushuaïa

Más cómodo imposible: todo en la línea de salida
La Pujada Arinsal – Andorra 2023 ofrecerá la máxima comodidad a pilotos y equipos, con el parque de participantes ubicado junto a la línea de salida, en el amplio aparcamiento situado al pie del telesilla Josep Serra. La comodidad para pilotos y organización será máxima, sin desplazamientos de ningún tipo ni tiempo de espera, puesto que esta nueva ubicación significará que el punto de salida de la carrera será el auténtico centro neurálgico.

El telesilla Josep Serra será una vez más uno de los elementos más originales y útiles para pilotos, equipos y aficionados, porque permite un rápido y cómodo desplazamiento entre los puntos de salida y llegada, con una frecuencia de viajes de ida y retorno constante y gratuita.

------------------------------------------------

Les coureurs se réjouissent de participer à la Course de Côte Arinsal - Andorre 2023

• Le championnat de France a choisi la Course de Côte Arinsal - Andorre comme prochaine course de qualification.
• La domination andorrane dans les courses de montagne signifie que la course de côte sera une fête.
• Tous les types de voitures de la Série Nationale pourront également participer.

Arinsal (Andorre), 30-5-2023 - Le week-end dernier, la quatrième manche du Championnat de France de la Montagne 2ème Division s'est déroulée à Quillan-Col du Portel, juste avant la Course de Côte Arinsal - Andorre 2023, une compétition qui marquera la mi-parcours de cet événement et qui, à son terme, permettra de voir dans quelle direction s'orientera la deuxième partie de la saison. Cela signifie que la course de côte organisée par l'ACA CLUB est celle que tous les pilotes attendent avec impatience.

En raison du fait que la course ne marquera finalement pas pour le Championnat de Catalogne en raison de la décision de la Fédération Catalane, l'ACA CLUB Esportiva a appelé la Série Nationale afin que les pilotes de n'importe quelle voiture de tourisme, de sport ou monoplace, moderne ou classique, homologuée ou non, puissent participer à l’ascension, avec classement et trophées indépendants pour ceux qui s'inscrivent.

D'autre part, l'ACA CLUB Esportiva est en train de recevoir de nombreuses inscriptions de la part de pilotes français et andorrans, dont la liste officielle sera publiée le mardi 6 juin. Comme on le sait déjà, Arinsal - Andorre 2023 se déroulera sur la route CS-520 menant à la station de ski d'Arinsal (Pal Arinsal Grandvalira resorts), entre les bornes 0,240 et 4,340, avec une pente moyenne de 8,6 % et une longueur de 4,100 km.

Le classement provisoire du Championnat de France de la Montagne 2ème Division est mené en Série A (Voitures de Sport) par Matteo Fel-Astorg (Osella JRB/86 points), suivi de Dimitri Pereira (Norma M20 FC/82 points) et Marie Cammares (Tatuus Formula 4C/74 points). En Série B (voitures de production), le leader est Jean-Marc Gandolfo (Porsche 991 GT3/115 points), devant David Meillon (Lamborghini Huracan ST/86 points) et Morane Cat Mackowiak (BMW M3 E36/66 points).

Quant aux pilotes andorrans, protagonistes des championnats espagnol et catalan, ils seront largement représentés, avec à leur tête Gerard de la Casa (Ford Fiesta FX) et Jordi Gaig (Porsche 991 GT3R), leaders de leurs catégories respectives dans les championnats susmentionnés. Les leaders catalans des sections CM et CM+, Ramon Plaus (Silver Car S3) et Felipe Brandao (Speed Car GTR), entre autres, participeront également à l'épreuve. Tout cela fera de la course d'Arinsal une véritable fête pour les pilotes et les fans locaux.

Enfin, le Trophée des Pyrénées, un championnat qui se joue en quatre courses, arrivera en Andorre après la course de côte de Quillan, et sera donc la deuxième des courses programmées cette année. Les pilotes de la ligue Occitanie Méditerranée marqueront également des points à Arinsal.

Horaire : une activité continue
Les vérifications techniques, à l'hôtel Ushuaïa, auront lieu dans l'après-midi du vendredi 9 juin. Le programme des deux jours de course est le suivant :

Samedi 10 juin

12h00 - Fermeture de la route CS-520.
13h00 - Montée d’essais libres
14h30 et 16h30 - Deux montées pour les essais officiels
18h30 - Première course de côte

Dimanche 11 juin
8h00 - Fermeture de la route CS-520
9h00 - Echauffement non chronométré
10h30 - Deuxième course de côte
12h30 - Troisième course de côte
15h00 - Publication des résultats officiels (somme des temps des deux meilleures montées)
16h00 - Distribution des prix à l'hôtel Ushuaïa

Impossible de faire plus confortable : tout est sur la ligne de départ.
La Course de Côte Arinsal - Andorre 2023 offrira un maximum de confort aux coureurs et aux équipes, le parc des participants étant situé à proximité de la ligne de départ, dans le grand parking au pied du télésiège Josep Serra. Le confort pour les coureurs et les organisateurs sera maximal, sans déplacement d'aucune sorte ni temps d'attente, car ce nouvel emplacement fera du point de départ de la course le véritable centre névralgique.

Le télésiège Josep Serra sera à nouveau l'un des éléments les plus originaux et les plus utiles pour les coureurs, les équipes et les supporters, car il permet un déplacement rapide et confortable entre le point de départ et le point d'arrivée, avec une fréquence de retour constante et gratuite.

Mailchimp

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es