La FCM i el RACC lliuren les beques de promoció als joves pilots  



La Federació Catalana de Motociclisme (FCM) ha celebrat l’acte de lliurament de beques corresponents a la Copa Catalana de Promovelocitat i el Campionat de Catalunya de Velocitat a la seu del RACC.

L’acte ha comptat amb els campions de les diferents categories de velocitat, els quals han estat becats amb una moto per competir la temporada 2024: Aleix Ginés, campió de la Yamaha 125 bLU cRU Cup; Cesc Obiol, campió de la PromoRACC1; Àlex Pérez, campió de la PromoRACC2; i Marc Solés, tercer classificat de la PromoRACC3.

En els seus parlaments, tant el president de la FCM, Tato Prat, com el president del RACC, Josep Mateu, han coincidit a lloar el planter del motociclisme català, a la vegada que han mostrat el ferm compromís de totes dues entitats de seguir apostant per la promoció de joves talents.

Al finalitzar els parlaments, s’ha dut a terme la foto de família amb els quatre pilots sobre les seves motos becades, acompanyats dels presidents del RACC i la FCM.

L’acte també ha comptat amb una nodrida representació de la FCM així com de l’Escola Tècnica de Girona.

El RACC, impuls a l’esport de base

La promoció de l'esport és un principi fundacional del RACC que es manté vigent a través de l'escola de campions del RACC, que forma joves promeses de l'automobilisme i el motociclisme des dels primers passos i col·labora en la seva evolució fins a l'elit, impulsant valors com l’esportivitat, l’esforç, la perseverança, la companyonia, la superació constant i l’entusiasme. El 2022 hi va haver 44 pilots RACC, d'automobilisme i de motociclisme, homes i dones, campions consolidats i joves promeses.

Aquests se sumen a una llarga llista d’esportistes consagrats amb l'ajuda del RACC, com els pilots de motos Carles Checa, Toni Elías, Aleix i Pol Espargaró, Jorge Lorenzo, Marc i Àlex Márquez i Laia Sanz; o els pilots de cotxes Àlex Palou, Pedro de la Rosa, Carlos Sainz pare i fill, Nil i Jan Solans i Dani Sordo, i joves promeses com Sergi Pérez i Gil Membrado, entre molts d’altres.

Mailchimp

Raimon d'Abadal, 29 • 08500 Vic | 938 852 256 | jas@jas.es