INICIO   ARCHIVO   CONTACTO
31-12-2007
JAS Info Service desea a todos lo mejor en 2008
29-12-2007
BPA Dakar 2008: Andorra es bolca amb el Dakar
28-12-2007
Dakar: Presortida andorrana del Dakar 2008
28-12-2007
Joan Olivé también escoge GAS GAS
23-12-2007
Las G.Series Grandvalira 2008 celebran con éxito su ensayo general de temporada
23-12-2007
Andros: Una rápida Aurèlia Martí (BMW-Contex) gana una final en Alpe d´Huez
18-12-2007
BPA Dakar 2008: Un equip creat per a promocionar Andorra i el seu esport
17-12-2007
Dakar: Quinto Dakar para el equipo PROmotor-Les Comes
17-12-2007
Andros: Aurèlia Martí (BMW) sigue evolucionando en el Trofeo Andros
16-12-2007
Espectáculo de alta intensidad en el Grandvalira Circuit

World Rallying 2007-2007
Cómo adquirir el
World Rallying 32?
 
Escoger opción Escoger evento Fecha inicio Fecha fin Fotos
 
  BANCA PRIVADA D'ANDORRA  
Sota la batuta de l’Automòbil Club d’Andorra (ACA) i BPA
 
Presortida del Dakar des d’Andorra
 
Organitzada per l’Automòbil Club d’Andorra (ACA) i auspiciada per Banca Privada d’Andorra, demà dissabte, 29 de desembre, tindrà lloc un acte de presortida dels pilots andorrans que prendran part en la trentena edició del Dakar, que començarà el pròxim 5 de gener de 2008 a Lisboa. L’esmentat esdeveniment tindrà lloc a la concorreguda zona comercial El Prat del Roure d’Escaldes-Engordany, i comptarà amb la presència del cònsol major d’Escaldes-Engordany, Antoni Martí; i del president de l’ACA, Josep Maria Cases, entre d’altres personalitats.
 
Lògicament, seran els protagonistes de l’esdeveniment els pilots i copilots del BPA Dakar 2008: Ferran Font-Miquel Amblàs (núm. 382), i Josep Roca-Jesús Tello (núm. 434), al costat de tots els membres de l’equip i de les dues espectaculars unitats de Toyota Hilux 3.0 D-40 que l’organització Jatón Racing ha preparat per a ells. Però no seran els únics; a la gran caravana de pilots BPA s’afegirà el camió Mercedes-Benz núm. 629 de l’oriünd Jordi Ginesta que participarà en la categoria T4, la mateixa en la qual prendrà part Joan Bufí, inscrit en cursa amb un Mercedes-Benz 44 (dorsal 678) per assistir als pilots de BPA i que també desfilarà a Andorra, així com dues unitats T5 d’assistència en mans d’Enric Montellà i Dani Torres. En dues rodes, el pilot francès número un i bicampió del Dakar, Cyril Despres, a punt per defensar el títol, també participarà d’aquesta presortida al manillar de la seva KTM.
 
L’esmentat acte, de caràcter festiu i amb la finalitat de promocionar l’esport andorrà de la mà de BPA i l’ACA, començarà a les 17 hores amb l’arribada de totes les unitats a la zona del Prat del Roure, en ple cor d’Escaldes-Engordany. Posteriorment, sobre les 18 hores, els pilots signaran autògrafs i atendran al públic per seguidament –19 hores– realitzar una presortida simbòlica que hauria de portar-los camí de Lisboa.

 ¬Jesús Tello, nou a bord

Substituint a un lesionat Gerard Vidal, Jesús Tello és la nova incorporació a l’equip BPA Dakar 2008, en qualitat de copilot de Josep Roca. Tello, natural de Santa Susanna (Barcelona) és, als seus 45 anys (13-11-1962), un expert navegant que va realitzar la volta al món a vela en els anys 1985-86, signant una 4a plaça absoluta. Experiència al Dakar tampoc li falta; l’ha realitzat dues vegades sempre en el rol de copilot: el 1999, assistint a Ferran Marco al volant d’un Toyota, segon pilot més jove de tots els inscrits en aquella ocasió; i al 2000, amb Lorenzo Hinojosa, també amb Toyota. En cap de les dues ocasions va poder arribar al Llac Rosa. “Aquest és l’objectiu que tot l’equip ens hem proposat aquest any, acabar el raid considerat el més dur del món”, assegura Tello.

---------------------------------------------------------------------------------

Bajo la batuta del Automòbil Club d’Andorra (ACA) y BPA
 
Presalida del Dakar desde Andorra
 
Organizada por el Automòbil Club d’Andorra (ACA) y auspiciada por Banca Privada d’Andorra, mañana sábado, 29 de diciembre, tendrá lugar un acto de presalida de los pilotos andorranos que tomarán parte en la trigésima edición del Dakar, que empezará el próximo 5 de enero de 2008 en Lisboa. Dicho evento tendrá lugar en la concurrida zona comercial El Prat del Roure de Escaldes-Engordany, y contará con la presencia del Cónsul Mayor de Escaldes-Engordany, Antoni Martí; y del Presidente del ACA, Josep Maria Cases, entre otras personalidades.
 
Lógicamente, serán los protagonistas del evento los pilotos y copilotos del BPA Dakar 2008: Ferran Font-Miquel Amblàs (nº 382), y Josep Roca-Jesús Tello (nº 434), junto a todos los miembros del equipo y a las dos espectaculares unidades de Toyota Hilux 3.0 D-40 que la organización Jatón Racing ha preparado para ellos. Pero no serán los únicos; a la gran caravana de pilotos BPA se añadirá el camión Mercedes-Benz nº 629 del oriundo Jordi Ginesta que participará en la categoría T4, la misma en la que tomará parte Joan Bufí, inscrito en carrera con un Mercedes-Benz 44 (dorsal 678) para asistir a los pilotos de BPA y que también desfilará en Andorra, así como dos unidades T5 de asistencia en manos de Enric Montellà y Dani Torres. En dos ruedas, el piloto francés número uno y bicampeón del Dakar, Cyril Despres, a punto para defender el título, también participará de esta presalida al manillar de su KTM.
 
Dicho acto, de carácter festivo y con la finalidad de promocionar el deporte andorrano de la mano de BPA y el ACA, dará comienzo a las 17 horas con la llegada de todas las unidades a la zona del Prat del Roure, en pleno corazón de Escaldes-Engordany. Posteriormente, sobre las 18 horas, los pilotos firmarán autógrafos y atenderán al público para seguidamente –19 horas– realizar una presalida simbólica que debería llevarles camino de Lisboa.
 
¬Jesús Tello, nuevo a bordo
 
Sustituyendo a un lesionado Gerard Vidal, Jesús Tello es la nueva incorporación al equipo BPA Dakar 2008, en calidad de copiloto de Josep Roca. Tello, natural de Santa Susanna (Barcelona) es, a sus 45 años (13-11-1962), un experto navegante que realizó la vuelta al mundo a vela en los años 1985-86, firmando una 4ª plaza absoluta. Experiencia en el Dakar tampoco le falta; lo ha realizado en dos ocasiones siempre en el rol de copiloto: en 1999, asistiendo a Ferran Marco al volante de un Toyota, segundo piloto más joven de todos los inscritos en aquella ocasión; y en 2000, con Lorenzo Hinojosa, también con Toyota. En ninguna de las dos ocasiones pudo llegar al Lago Rosa. “Este es el objetivo que todo el equipo nos hemos propuesto este año, acabar el raid considerado el más duro del mundo”, asegura Tello.