INICIO   ARCHIVO   CONTACTO
31-12-2007
JAS Info Service desea a todos lo mejor en 2008
29-12-2007
BPA Dakar 2008: Andorra es bolca amb el Dakar
28-12-2007
Dakar: Presortida andorrana del Dakar 2008
28-12-2007
Joan Olivé también escoge GAS GAS
23-12-2007
Las G.Series Grandvalira 2008 celebran con éxito su ensayo general de temporada
23-12-2007
Andros: Una rápida Aurèlia Martí (BMW-Contex) gana una final en Alpe d´Huez
18-12-2007
BPA Dakar 2008: Un equip creat per a promocionar Andorra i el seu esport
17-12-2007
Dakar: Quinto Dakar para el equipo PROmotor-Les Comes
17-12-2007
Andros: Aurèlia Martí (BMW) sigue evolucionando en el Trofeo Andros
16-12-2007
Espectáculo de alta intensidad en el Grandvalira Circuit

World Rallying 2007-2007
Cómo adquirir el
World Rallying 32?
 
Escoger opción Escoger evento Fecha inicio Fecha fin Fotos
 
  BANCA PRIVADA D'ANDORRA  

Èxit de l’acte de presortida del Dakar dels pilots andorrans, amb la participació de l’equip BPA (T1-2 dièsel) i el bicampió motociclista Cyril Despres entre d’altres

Andorra es bolca amb el Dakar
 
Acaba de tenir lloc l’acte que ha suposat la presortida dels pilots andorrans que prendran part en la 30a edició del Lisboa-Dakar, un multitudinari esdeveniment que ha tingut com a punt de partida el podi instal.lat a la zona del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany. Al costat de Cyril Despres (KTM), Campió en títol d’aquest dur raid en l‘apartat reservat a motocicletes, han pres protagonisme els pilots del BPA Dakar 2008, Ferran Font-Miquel Amblàs i Josep Roca-Jesús Tello (tots dos amb Toyota Hilux), així com els veterans Jordi Ginesta i Joan Bufí al volant de camions Mercedes-Benz o homes com Enric Montellà i Daniel Torres en el seu rol d’assistents.
 
Tots ells han signat autògrafs i han mostrat al públic andorrà els seus impressionants vehicles preparats per superar els desafiaments del desert, atraient l’atenció de centenars d’aficionats que han volgut participar d’aquesta gran festa del motor, que serveix per acomiadar i a la vegada encoratjar als pilots locals que dimarts que ve, 1 de gener, marxaran cap a Lisboa per iniciar des de la capital portuguesa la 30 edició del Dakar (5 de gener). Aquest acte ha estat organitzat per l’Automòbil Club d’Andorra i ha comptat amb la total implicació de Banca Privada d’Andorra, l’entitat de crèdit que, amb la creació del BPA Dakar 2008, té com a objectiu contribuir a la promoció de l’esport del País dels Pirineus. El secretari d’estat d’esports, Víctor Filloy; el cònsol major d’Escaldes-Engordany, Antoni Martí; el president de l’ACA, Josep Maria Cases; i el president de BPA, Ramon Cierco, han encapçalat la comitiva d’autoritats que han donat la sortida.
 
Ho han dit ells
 
¬ Ferran Font/Miquel Amblàs (1r equip, número 382)
Font: “Ha estat una forma molt festiva d’iniciar el Dakar... Voldríem poder acabar la prova amb un ambient semblant. Amb el Miquel ens compenetrem molt bé i, encara que sabem que serà una cursa duríssima, estem molt animats. Per a nosaltres és el nostre primer Dakar però estic gratament satisfet de veure com la gent ens dóna suport. L ‘aposta de BPA per l’equip i tot el seu recolçament és una cosa impagable”.
 
Amblàs: “Encara no me’n sé avenir. És increïble veure com la gent respon i ens anima. Això, unit a que tenim un bon equip, un bon cotxe i una gran organització darrere, ens dóna molta moral amb vistes a iniciar el Lisboa-Dakar amb plenes garanties”.
 
¬ Josep Roca/Jesús Tello (2n equip, número 434)
Roca: “Formar part del BPA Dakar 2008 és gairebé un luxe i per això, després de dos intents fallits, aquest any volem més que mai arribar al Llac Rosa. Ens n’anem d’Andorra amb molt bon gust de boca i l’objectiu no és un altre que tornar amb la mateixa sensació”.
 
Tello: “Després d’uns dies molt estressants i plens de preparatius en incorporar-me tard a l’equip, aquest acte d’avui ha servit per destensionar i veure que l’esforç val molt la pena. Estic entusiasmat per fer el meu tercer Dakar però, sobretot, per fer-ho en el si d’un equip tan estructurat i professional”.
 
---
 
Éxito del acto de presalida del Dakar de los pilotos andorranos, con la participación del equipo BPA (T1-2 diesel) y el bicampeón motociclista Cyril Despres entre otros
 
Andorra se vuelca con el Dakar
 
Acaba de tener lugar el acto que ha supuesto la presalida de los pilotos andorranos que tomarán parte en la 30ª edición del Lisboa-Dakar, un multitudinario evento que ha tenido como punto de partida el podio instalado en la zona del Prat del Roure de Escaldes-Engordany. Junto a Cyril Despres (KTM), Campeón en título de este duro raid en el apartado reservado a motocicletas, han tomado protagonismo los pilotos del BPA Dakar 2008, Ferran Font-Miquel Amblàs y Josep Roca-Jesús Tello (ambos con Toyota Hilux), así como los veteranos Jordi Ginesta y Joan Bufí al volante de camiones Mercedes-Benz u hombres como Enric Montellà y Daniel Torres en su rol de asistentes. 
 
Todos ellos han firmado autógrafos y han mostrado al público andorrano sus impresionantes vehículos preparados para superar los desafíos del desierto, atrayendo la atención de centenares de aficionados que han querido participar de esta gran fiesta del motor, que sirve para despedir y a la vez alentar a los pilotos locales que el próximo martes, 1 de enero, partirán hacia Lisboa para iniciar desde la capital portuguesa la 30 edición del Dakar (5 de enero). Este acto ha sido organizado por el Automòbil Club d’Andorra y ha contado con la total implicación de Banca Privada d’Andorra, la entidad de crédito que, con la creación del BPA Dakar 2008, tiene como objetivo contribuir a la promoción del deporte del País de los Pirineos. El secretario de estado de deportes, Víctor Filloy; el cónsul mayor de Escaldes-Engordany, Antoni Martí; el presidente del ACA, Josep Maria Cases; y el presidente de BPA, Ramon Cierco, han encabezado la comitiva de autoridades que han dado la salida.
 
Lo han dicho ellos
 
¬ Ferran Font/Miquel Amblàs (1r equipo, número 382)
Font: “Ha sido una forma muy festiva de iniciar el Dakar... Queremos poder terminar la prueba con un ambiente parecido. Con Miquel nos compenetramos muy bien y, aunque sabemos que será una carrera durísima, estamos muy animados. Para nosotros es nuestro primer Dakar pero estoy gratamente satisfecho de ver como la gente nos apoya. La apuesta de BPA por el equipo y todo su apoyo es algo impagable”.
 
Amblàs: “Aún no salgo del asombro. Es increíble ver como la gente responde y nos anima. Eso, unido a que tenemos un buen equipo, un buen coche y una gran organización detrás, nos da mucha moral de cara a iniciar el Lisboa-Dakar con plenas garantías”.
 
¬ Josep Roca/Jesús Tello (2º equipo, número 434)
Roca: “Formar parte del BPA Dakar 2008 es casi un lujo y por eso, después de dos intentos fallidos, este año queremos más que nunca llegar al Lago Rosa. Nos vamos de Andorra con muy buen sabor de boca y el objetivo no es otro que regresar con la misma sensación”.
 
Tello: “Después de unos días muy estresantes y repletos de preparativos al incorporarme tarde al equipo, este acto de hoy ha servido para destensionar y ver que el esfuerzo vale mucho la pena. Estoy entusiasmado por hacer mi tercer Dakar pero, sobre todo, por hacerlo en el seno de un equipo tan estructurado y profesional”.